Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Gina Pistol a dat vestea ce i-a uimit pe toți. Ce concurent a luat 15 puncte la duel

După proba duelului, concurenții s-au întâlnit cu chefii pentru a afla care este deznodământul. Surpriza a fost extrem de mare atunci când Gina Pistol a anunțat cine a primit singurul punctaj de 15 puncte din ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 5 iunie 2023.

Colaj cu Gina Pistol, chefii, Amlia Esa, Luna Morgaciova și Paul Tudosescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
După proba duelului, concurenții s-au întâlnit cu chefii pentru a afla care este deznodământul | Antena 1

În ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa neagră și cea roșie au intrat la un duel ce a avut drept temă boabele. La final, chefii au făcut degustarea și Gina Pistol a anunțat care sunt notele obținute de fiecare duelist în parte. Nu mică a fost surpriza atunci când s-a aflat că ce concurent a obținut singurul punctaj de 15 puncte din această ediție.

Gina Pistol a anunțat ce concurent a obținut singurul punctaj de 15 puncte la proba duelului, în ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Toți au fost surprinși

„Astăzi a fost o zi nefastă. Mulți de 1, mulți de 2, mai mulți ca niciodată! O singură notă de 15”, a fost prima veste dată de Gina Pistol.

Surpriza a fost mare atunci când aceasta a anunțat că este vorba despre preparatul făcut de Luna Morgaciova.

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a cerut scuze lui Florin Dumitrescu. Ce a făcut juratul

„Na belea, Luna 15 puncte”, a zis Pablo surprins.

„Nu credeam nimic, mi-a fost frică să mă bucur”, a zis concurenta, extrem de fericită.

Înainte de-a se întoarce în bucătărie, aceasta a întrebat încă o dată dacă nota este cea reală, pentru a se asigura că se poate bucura liniștită.

„E cea mai frumoasă zi din toată competiția pentru mine. Oricând aș pleca acasă pot să zic că le-am trăit și le-am simțit pe toate”, a zis la final concurenta, care a făcut senzație la degustarea chefilor cu rețeta sa de chili con carne, unde a folosit boabe de fasole roșie.

Citește și: Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat

„Asta înseamnă să ai un moment de inspirație”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

„Cum e posibil cu o fasole roșie să iei 15 puncte și eu cu farfuria mea să nu am eu 15 puncte?”, a fost reacția avută de Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 5 iunie 2023. George Borșaru a fost eliminat. Radu Iustin Câmpeanu a cerut să iasă din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x