Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Ce farfurie i-a lăsat mască pe jurați

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o degustare cu surprize în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 16 mai 2023. O farfurie i-a lăsat mască pe jurați.

colaj foto cu chefii la degustare si poza cu concurentii emisiunii chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea preparatelor la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Al doilea battle din sezonul 11 Chefi la cuțite a adus o nouă victorie neașteptată pentru echipa lui chef Sorin Bontea. Astfel, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să își trimită concurenții la duel.

Proba individuală s-a dovedit a fi extrem de dificilă pentru unele persoane din platou. Amalia Esa a dezvăluit că nu a gătit până acum cu ciuperci, motiv pentru care tema este una destul de complicată.

Cu multe emoții și adrenalină, concurenții au reușit să termine în timp util preparatele de la duel. Încercând să-i impresioneze pe jurați, aceștia au apelat la cele mai spectaculoase rețete și platinguri.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Cine a câștigat primul battle din sezonul 11. Ce echipe au intrat la duel

De asemenea, discuțiile aprinse sau replicile acide și-au făcut apariția rapid la bancul de lucru. Mariana Zinner și Amalia Esa au avut o conversație mai puțin plăcută, iar camerele de filmat au surprins întregul moment.

Ce au spus chefii despre farfuriile celor două echipe de la duel, la degustarea din ediția 23 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023

În ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023, chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Aceștia au fost atenți la fiecare detaliu din farfuriile concurenților, dar și dacă a fost respectată proba.

Echipele au avut un singur lucru de făcut la duel, să introducă un ingredient vedetă: ciuperca. Așadar, unii dintre ei nu au ținut cont de acest aspect, punând accent pe alte elemente din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Gina Pistol, vestea care a declanșat o surpriză de proporții. Ce provocare uriașă au primit chefii

„E o lipsă de inventivitate și de imaginație”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

Farfuria lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa gri, i-a lăsat mască pe chefi: „Muncă ca la nebuni! Dorel, tată!”.

„Încet, încet o să ajungi să muncești la SRL munca în zadar”, i-a transmis chef Cătălin Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 11. Verdictul a adus un scandal uriaș între c... Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Elena Ciot Monda a fost eliminată din sezonul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x