Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Ștefan Nistor a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu. Ce punctaj a obținut

Ștefan Nistor, un bucătar cu experiență, a fost salvat de la eliminare de chef Cătălin Scărlătescu în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023. Concurentul a avut cea mai slabă farfurie, însă norocul i-a surâs în această seară.

colaj foto cu gina pistol si chefii si poza cu concurentii de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 35 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, dar a fost salvat cu o amuletă | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iune 2023, chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta pentru a-l salva pe Ștefan Nistor de la eliminare. Concurentul urma să plece acasă cu 9 puncte obținute în urma preparatului său.

Tânărul a rămas printre ultimii concurenți din platou alături de Matthew Ehsanmehr. Tot în această seară, Nina Hariton, Constantin Onuț și Monica Pușcoiu au intrat în bucătăria show-ului culinar cu punctaje maxime.

Paul Tudosescu (Pablo) a rămas în competiție cu 13 puncte în timp ce AnaMaria Ijac (Anica) a luat 11 puncte. De asemenea, George Popescu și Matthew Ehsanmehr au mai făcut un pas spre semifinală cu 12 puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți. Pe cine a luat

Chef Sorin Bontea s-a bucurat extrem de tare când a aflat că trece în ultimul battle cu 4 concurenții. Astfel, șansele să aibă mai mulți oameni în semifinala sezonului 11 Chefi la cuțite sunt mai mari.

Așadar, Ștefan Nistor a fost eliminat din cauza preparatului cu tapioca. Se pare că acest ingredient a mai făcut o „victimă” din echipa neagră de data aceasta.

„Tapioca a fost folosită greșit! Îmi pare rău de Ștefan că nu a reușit să demonstreze un pic mai mult”, a menționat chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta pentru a-l salva de la eliminare pe Ștefan Nistor în ediția 35 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 13 iunie 2023

Ștefan Nistor nu a știut ce să-i răspundă lui chef Cătălin Scărlătescu atunci când a fost întrebat ce a făcut în farfurie la duel: „Efectiv m-am blocat, nu știam ce să îi răspund. Tot visul meu, toate așteptările mele…Au căzut!”.

„Ne-a spart!”, a zis Pablo când l-a văzut pe Matthew Ehsanmehr venind în bucătărie.

Chef Cătălin Scărlătescu nu a putut să piardă încă un concurent, motiv pentru care a decis să își pună la bătaie amuleta pentru a-l salva: „El încă nu e convins că face parte 100% din echipa noastră, sunt singur că nu simte. Și atunci, ca să se convingă de treaba asta, i-am dat amuleta”.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați. Cui i s-a făcut rău în platou

„Ia-o că e a ta, să nu crezi că ești singur pe drum. Ești al nostru! Așa că rămânem tot 4 în echipă”, i-a spus juratul lui Ștefan Nistor.

Concurentul a fost copleșit de emoții când i-a fost oferită amuleta: „Simți că ți se dă o a doua șansă, că omul ăla are încredere în tine. Uite că a ținut să mi-o dea mie”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 13 iunie 2023. Constantin Onuț, reacție complet neașteptată când și-a aflat nota. Ce a urmat: „De ce râ... Ce mesaj a transmis Ștefan Nistor de la Chefi la cuțite, chiar înainte de eliminare. Ce reacție a avut după ce a fost sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x