Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Davor Cărmăzan, puștiul de 5 ani care a făcut senzație. „Gătesc de la 2 ani”

La doar 5 ani, Davor Cărmăzan a gătit singur nu unu, ci două preparate în timp de o oră. Chefii au rămas uimiți cine se află în spatele ușilor, deși ei se așteptau să fie o bunicuță.

colaj foto cu davor carmazan la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul a făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Davor Cărmăzan unul dintre cei mai mici concurenți de la Chefi la Cuțite sezonul 10 a venit să demonstreze că pasiunea pentru bucătărie nu ține cont de vârstă. Puștiul, în vârstă de doar 5 ani a cucerit inimile tuturor și a uimit cu dezinvoluta lui. El a venit însoțit de mama lui și de frățiorul de doar 8 luni.

Davor, puștiul de 5 ani, i-a cucerit pe chefi cu preparatul lui și a primit cuțitul de aur de la Chef Scărlătescu

Micuțul concurent nu este străin de platoul emisiunii Chefii la Cuțite, pentru că ambii lui părinți lucrează alături de cei trei chefi, dar acum a venit să își demonstreze talentul la gătit.

Vârsta fragedă nu a fost deloc un impediment pentru Davor care a gătit nu doar un preparat, ci două: plăcintă sârbescă Razljevusa și griș cu lapte.

„Știu să mai fac și pate de ficat și spanac”, a mai mărturisit concurentul. „Eu am venit aici să le fac celor trei chefi o surpriză”, a mai adăugat micuțul.

„Am învățat de acasă să lucrez. Gătesc de la 2 ani. Prima dată am gătit dovlecei pane”, a povestit el, dar așa cum a povestit, știe să facă și niște sandwich-uri foarte bune.

Puștiul de 5 ani a mai spus că speră să ca juraților să îi placă cele două preparate ale lui, dar că speră să nu primească prea multe cuțite pentru că nu are voie cu ele pentru că cei de aici „au cuțite mai ascuțite”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Alexandru Raul Silaghi i-a impresionat pe chefi cu pasiunea sa pentru gătit, la doar 10 ani

Când au văzut preparatele, cei trei chefi au fost foarte încântați și destul de convinși că în spatele ușilor se află o mămică sau chiar o bunicuță. Și nu le-a venit să creadă cine le-a gătit când l-au văzut, de fapt, pe cel mic.

„Nu ai cum așa ceva!” a strigat Florin Dumitrescu după ce l-a văzut pe Davor,. „Ce face prietenul meu”, a întrebat Cătălin Scărlătescu.

„Doi ani și un pic cred că avea când îmi dădeau maică-sa și taică-su poze cu ce făcea el în bucătărie”, și-a amintit chef Scărlătescu.

„Mai fac și sandwich-uri foarte bune și salată de fructe”, a spus Davor.

După ce au gustat din preparatele lui extrem de gustoase, puștiul de 5 ani de la Chefi la Cuțite sezonul 10 a primit trei cuțite, dar și cuțitul de aur de la prietenul lui, chef Cătălin Scărlăteascu.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Nicole Szenași, concurenta care i-a emoționat pe jurați cu povestea sa: „Am 15-16 operații”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. A început „lupta” pentru cea de-a șasea amuletă a sezonului 10. Proba a încins spir... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat a șasea amuletă. Reacția juraților după verdictul lui chef Cătălin ...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Irina Fodor și-a făcut apariția și a dat vestea „usturătoare” care a făcut liniște în platou! Chefi la cuțite | Sezonul 12, 26 septembrie 2023. Irina Fodor și-a făcut apariția și a dat vestea „usturătoare” care a făcut liniște în platou! Marti, 26.09.2023, 20:30
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Florin Dumitrescu a „lovit” cu prima amuletă din sezonul 12! Haosul a cuprins bucătăria

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Florin Dumitrescu a „lovit” cu prima amuletă din sezonul 12! Haosul a cuprins bucătăria

În ediția 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, s-a dat start luptei la cuțite între echipe, însă imediat după ce Irina Fodor a anunțat că se pot scoate armele pe lupta celor mai bune preparate, un sunet a spart agitația și a creat și mai mare tensiune: chef Florin Dumitrescu a anunțat folosirea primei amulete.

Marti, 26.09.2023, 21:20
Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat provocarea primei bătălii a echipelor. Chefii s-au temut când au auzit

Chefi la cuțite, 26 septembrie 2023. Irina Fodor a anunțat provocarea primei bătălii a echipelor. Chefii s-au temut când au auzit

În ediția 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, Irina Fodor a anunțat care va fi proba ce va pune echipele față în față într-o luptă aprigă! Înainte, însă, le-a dat o provocare care i-a speriat, mai laes pe chef Florin Dumitrescu cel care s-a ascuns în spatele echipei sale.

Marti, 26.09.2023, 20:51
Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 12

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 12

Momente de tensiune maximă aseară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă: la finalul bootcamp-ului, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu şi-au ales concurenţii cu care vor merge mai departe, în battle-uri şi au aflat şi culorile sub care vor concura în acest sezon.

Marti, 26.09.2023, 12:36
Ce a publicat chef Sorin Bontea în mediul online, după ce și-a ales echipa din sezonul 12 Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii

Ce a publicat chef Sorin Bontea în mediul online, după ce și-a ales echipa din sezonul 12 Chefi la cuțite. Cum au reacționat fanii

Chef Sorin Bontea a făcut o postare neașteptată în mediul online, după ce și-a ales echipa din sezonul 12 Chefi la cuțite. Fanii au reacționat imediat când au văzut concurenții care au primit tunica portocalie.

Marti, 26.09.2023, 12:23
x