Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Cine a câștigat a șasea amuletă. Reacția juraților după verdictul lui chef Cătălin Petrescu

După o probă care a aprins spiritele, în care chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea i-au pregătit juratului cele mai bune preparate ale lor, numai unul a câștigat bonusul uriaș al amuletei a șasea din sezonul 10 de Chefi la cuțite.

catalin petrescu, irina fodor si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cătălin Petrescu a anunțat cine a câștigat cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au avut o probă grea la cel de-al șaselea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 13 septembrie 2022.

Replicile acide dintre cei trei chefii au continuat și în timpul jurizării, în timp ce urmăreau cu sufletul la gură comentariile lui Chef Cătălin Petrescu și fiecare expresie facială care ar putea trăda dacă îi place sau nu ceea ce gustă.

„Ce temă grea au avut”, a spus și acesta când a aflat ce și cum au avut de gătit chefii. „În afară de faptul că au foarte puțin timp să gătească, să te mai încurce și cu ingredientele, să scoți și ceva să impresionezi, e destul de greu pentru orice bucătar. Dar rezultatul e pe măsură!”, a adăugat bucătarul care a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la Cuțite sezonul 10.â

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Chef Sorin Bontea a câștigat a șasea amuletă a sezonului 10 Chefi la cuțite difuzată pe 13 septembrie

După o probă intensă la care s-au încins spiritele din cauza alegerii ingredientelor, cei trei jurați Chefi la Cuțite sunt pregătiți să afle la cine merge ce de-a șasea amuletă din acest sezon.

Pentru „lupta” de azi, chef Cătălin Sărlătescu a gătit șnițel cu piure de trufe și chipsuri de păstârnac. Chef Florin Dumitrescu care nu a fost foarte încântat de ce i-a mai rămas, a gătit piept de rață cu prune afumate, ou, roșii cherry, sparanghel, crochetă de orez și parmezan. Și nu în ultimul rând chef Sorin Bontea care a mizat pe pește cu piure din cartof dulce, curry și lapte de cocos.

„Bontea a făcut o alegere bună alegând peștele. Cătălin Petrecu fiind pasionat de bucătăria japoneză, bucătăria japoneză se bazează peste 50% pe pește”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Deși a fost o alegerea grea pentru bucătarul care i-a jurizat astăzi, bonusul uriaș pus în joc de amuleta de astăzi a ajuns la Chef Sorin Bontea.

„Toate preparatele bombă, dar unul era mai fin. Punctul forte a fost piurel ăla”, și-a motival chef Cătălin Petrescu alegerea.

„Nici astăzi n-a fost să fie, a ajuns la Bontea. Gata, acum Bontea e Gică Supremul, se uită așa de sus”, a comentat chef Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Cine a câștigat a cincea amuletă. Verdictul Andreei Moldovan i-a surprins pe chefi

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Davor Cărmăzan, puștiul de 5 ani care a făcut senzație. „Gătesc de la 2 ani”... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Lady Cirka a surprins atât cu preparatul, cât și cu aspectul său. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x