Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Gelu Feraru, despre greutățile prin care a trecut în căutarea unui trai mai bun

Gelu Feraru gătește din pasiune, încă din copilărie. Provenind dintr-o familie numeroasă, nevoia l-a învățat să facă tot felul de preparate și în timp, a descoperit că îi face și plăcere. El a venit la Chefi la Cuțite să îi impresioneze pe jurați.

colaj foto gelu feraru chefi la cutite sezonul 1p Galerie
Gelu Feraru a povestit greutățile prin care a trecut în copilărie și cum a început să gătească. | Antena 1

Gelu Cristian Feraru are 36 de ani, este din Pitești și a venit la Chefi la Cuțite sezonul 10 împins de prietenii lui care susțin că gătește foarte bine, pregătit să îi surprindă pe jurați.

Deși pasionat de bucătărie și gătit, bărbatul în vârstă de 36 de ani, de profesie șofer spune că cea mai mare frică a sa, în concurs, este aceea de a nu ceda sub presiunea timpului sau a camerelor de filmat.

„Dar nu va fi nicio dezamăgire. Eu sunt un învigător, am trecut prin multe în viața mea”, a dezvăluit Gelu.

Gelu Feraru a povestit greutățile prin care a trecut în căutarea unui trai mai bun, în ediția 7 de Chefi la Cuțite din 17 septembrie

„Pasiunea mea pentru gătit a început de mic, fiind foarte mulți frați în familie. Suntem șase frați, părinții mei lucrau pe niște salarii modeste, mare parte a timpului mi-o ocupam cu frații cei mici, pentru că ne grupam în așa fel încât să ne creștem unul pe altul”, a povesit concurentul de la Chefi la Cuțite sezonul 10.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Andrei Mihalcea i-a surprins pe chefi cu preparatul lui de trei stele Michelin

Fiind responsabil cu gătitul atât pentru frații, cât și pentru părinții lui, bărbatul în vârstă de 36 de ani a devenit pasionat de bucătărie. Deși emoționat, pentru etapa audițiilor, Gelu a gătit antricot de miel în sos de rodie și este prăgătit să îi dea pe spate pe cei trei jurați.

Cu toate că chefii se așteptau ca în saptele farfuriei să se afle o domnișoară, Gelu a intrat în platou pentru a povesti mai multe despre preparatul său, dar și despre viața lui.

„Mă trag din țigan romanizat. Nu vorbesc limba rromani. Tatăl meu vorbește, dar tatăl meu când s-a căsătorit cu o româncă, nu s-a vorbit la noi în casă”, a explicat Gelu.

Concurentul a mai mărturisit că dacă va primi cel puțin două cuțite își dă demisia de la locul de muncă din Suedia și se întoarce în țară, pentru că așa i-a promis soției.

„Am plecat la 18 ani în Spania. Fiind foarte mulți frați, trei fete și trei băieți, vedeam neajunsurile de acasă, le simțeam și îmi doream mai mult. M-am suit într-un maxi taxi și am ajuns în Vamă la Arad, ne învățase șoferu o smecherie: să zicem că mergem în Ungaria, la Sziget. Eram cel mai brunet de acolo. Am făcut o săptămână pe drum”, a mai povestit el.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Robert Candoi s-a întors pentru a zecea oară la show-ul culinar. Ce verdict a primit

În Spania, concurentul spune că a muncit la cules de mandarine, însă câștiga 1 Euro pe lună și s-a reprofilat pe contrucții: „Am fost într--o fabrică de cărămidă, am lucrat pe motostivuitor, eram omul bun la toate. Câștigam foarte bine, dar eram marginalizat, a venit criza și am venit acasă, dar nu m-am integrat și am plecat din nou”.

Curioși, cei trei chefi i-au cerut buletinul pentru a vedea cum arată un act de identitate suedez și au încercat să afle de ce nu își dorește să se mute acolo cu familia.

Gelu Feraru i-a impresionat pe chefi cu povestea sa, dar preparatul lui nu a reușit să îi convigă, ci doar Chef Florin Dumitrescu i-a oferit un cuțit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Cine a câștigat a șaptea amuletă. Ce discuții a stârnit verdictul lui chef Florin I... Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ispas Dumitrescu Mihai, „Mr. Saramură”, bucătarul lui Florin Salam, i-a lăsat mască...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x