Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ispas Dumitrescu Mihai, „Mr. Saramură”, bucătarul lui Florin Salam, i-a lăsat mască pe chefi

Cei trei chefi au avut parte de un bucătar surpriză în această seară la Chefi la Cuțite. „Mr. Saramură” le-a gătit o saramură, după rețeta proprie și i-a lăsat mască pe jurați.

colaj foto Ispas Dumitrescu Mihai „Mr. Saramură” la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Mr. Saramură, bucătarul lui Florin Salam, a pregătit o sarmură după rețeta proprie. | Antena 1

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au fost extrem de surprinși când au aflat cine le-a trecut pragul astăzi. Ispas Dumitrescu Mihai, cunoscut și drept „Mr. Saramură” a venit la Chefi la Cuțite sezonul 10 cu, evident, o saramură.

„Mr. Saramură”, bucătarul lui Florin Salam, a venit la Chefi la Cuțite sezonul 10, ediția 7 din 14 septembrie

Convinsă că face cea mai bună saramură de pește, Ispas Dumitrescu Mihai nu doar că a venit hotărât să le demonstreze acest lucru și chefilor și să își adjuce un cuțit, dar preparatul este și cel care i-a inspirat porecla.

„Toți prietenii îmi zic așa. Inclusiv Florin Salam îmi zice Mr. Saramură. Gătesc pentru el”, a dezăluit concurentul de la Chefi la Cuțite sezonul 10.

„Deci ești bucătar personal? Private Chef?”, l-a întrebat, curios, Chef Florin Dumitrescu.

Iar acesta i-a mărturisit că da, aceasta este ocupația lui.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mădălina Cafadaru, poveste de viață ca în filme. „M-am dus să-mi iau fetița și nu mai era”

Chef Dumitrescu a mai vrut să afle dacă acesta este mulțumit de cum i-a ieșit saramura astăzi și dacă acesta este modul în care o gătește mereu.

„Saramura a avut sare?”, l-a întrabat Mr. Saramură pe Chef Cătălin Scărlătescu făcând referire la o probă din sezoanele anterioare în care chef-ul a gătit o saramură nesărată.

„Oh, da!”, a răspuns acesta.

„Peștele este negătit”, și-a exprimat Chef Sorin Bontea votul negativ.

După ce concurentul a părări platoul emisiunii, chefii au mai rămas cu o nelămurire legată de preparatul său.

„Vin în saramură? N-am auzit niciodată”, a spus Chef Dumitrescu.

„Vin lângă saramură”, a adăugat Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mufy Haser, sirianul cu o poveste uimitoare. La 10 ani a plecat singur în lume să gătescă

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Gelu Feraru, despre greutățile prin care a trecut în căutarea unui trai mai bun... Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Florin Dragomir, jurizarea cu peripeții după care a primit cuțitul de aur. Cum a re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x