Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Gina Pistol, vestea care a declanșat o surpriză de proporții. Ce provocare uriașă au primit chefii

Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere cu o veste neașteptată în sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023. Chefii au primit o provocare uriașă la primul battle din acest nou sezon.

colaj foto cu gina pistol, chefii legati la ochi si poza cu luna morgaciova Galerie
Concurenții s-au mirat atunci când au aflat ce probă de gătit a pregătit Gina Pistol, în ediția 22 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Camerele au surprins o discuție între jurați înainte ca primul battle din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023, să înceapă. Aceștia au vorbit despre amuletele pe care le dețin, dar și despre cât de dificilă va fi prima probă din noul sezon.

„Va fi balamuc! Vreau să văd de la fiecare ce poate, fiecare trebuie să-mi gătească ceva!”, a spus chef Sorin Bontea.

Concurenții au intrat rând pe rând în bucătăria show-ului culinar, ca mai apoi să își facă apariția Gina Pistol și chefii. Prezentatoarea TV a făcut furori cu ținuta sa impecabilă, dar și cu o veste neașteptată.

„Ea e zâna bună!”, a evidențiat Luna Morgaciova.

„Mă aștept la haos astăzi în bucătărie.”, a mai spus și Daniel Dragomir.

Ce a anunțat Gina Pistol în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 15 mai 2023

Gina Pistol a pășit în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite cu un anunț ce a declanșat o surpriză de proporții. Prezentatoarea TV a dezvăluit că va exista o primă eliminare în ediția 22 a show-ului culinar. Mai mult decât atât, chefii au primit o provocare uriașă la primul battle.

„Bine ați venit în bucătăria Chefi la cuțite! Este o zi plină de emoții, unii vor intra la duel, iar mai apoi va exista o eliminare. Avem de toate, suntem în sezonul 11, și surprize, și ghicitori, și bancuri, și cântecele. Astăzi o să începem problema de logică sau ghicitoare, după care cei trei chefi vor fi legați la ochi, vor pipăi niște ingrediente ascunse și vor alege ce voi o să gătiți astăzi”, a fost vestea Ginei Pistol.

Citește și: Ce dezvăluire neașteptată a făcut Florin Dumitrescu despre el, chiar în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au făcut ochii mari când au aflat prin ce trebuie să treacă.

„Nu cred!”, a zis unul dintre jurați.

Miza ghicitorii din ediția 22 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023 se rezumă la cine va pipăi primul ingredientele de sub cloșuri.

În timp ce iși vrea atent echipa, chef Cătălin Scărlătescu a realizat că are un singur bucătar în care își va pune baza, cuțitul său de aur.

Luna Morgaciova, mișcarea la care nimeni nu s-ar fi așteptat în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023. Ce a făcut

Ghicitoare le-a dat mari bătăi de cap chefilor și concurenților, însă Luna Morgaciova a apelat la o mișcare la care nimeni nu s-ar fi așteptat în ediția 22 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 15 mai 2023.

Concurenta i-a „suflat” răspunsul corect lui chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 mai 2023. Chefii au oferit primele tunici și au decis cine sunt concurenții care intră în echipele lor

„Ai mai auzit tu gălăgie stânga sau dreapta? Jucau șah, ce făceau? Mută tu, eh, am mutat noi. Mat, gata!”, a fost replica ironică a Lunei Morgaciova.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Discuții aprinse între jurați încă de la primul battle al sezonului 11 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea: „M-am enervat... Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au adus acuzații neașteptate. De ce s-au certat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x