Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Cine a câștigat seiful cu amulete. Care a fost verdictul final al Patriziei Paglieri

Patrizia Paglieri a gustat cu atenție din preparatele juraților în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023, iar mai apoi a dat verdictul final. Iată cine a câștigat seiful cu amulete.

colaj foto cu patrizia paglieri si gina pistol, poza cu chefii si poza cu seiful de la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Patrizia Paglieri a decis cine primește amuletele din seif, în ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023 a venit cu o miză uriașă pentru jurați. Aceștia s-au luptat la jocul de amuletă pentru seif și avantajele din el, iar competiția a fost una strânsă.

Deși nu au mai avut al patrulea rival, presiunea și emoțiile și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. De data aceasta, Patrizia Paglieri a fost invitatul special al ediției care a degustat din preparatele juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Cine a câștigat amuleta 16. Ce dezvăluire a făcut Ruby atunci când l-a văzut pe Alexandru Comerzan

Tensiunile din platou au început să își facă apariția odată cu venirea Patriziei Paglieri. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au așteptat cu emoții și nerăbdare verdictul final.

Chef Sorin Bontea a câștigat seiful cu amulete în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023

Emoțiile s-au resimțit la cote maxime la masa juraților, însă decizia chefului invitat special nu a întârziat să apară. Patrizia Paglieri a mărturisit că seiful cu amulete merge la chef Sorin Bontea, care a gătit prepeliță.

„Deci în secunda aia am zis că Dumitrescu moare de oftică!”, a evidențiat chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Gina Pistol a anunțat un avantaj nou. Chefilor nu le-a venit să creadă. Despre ce este vorba

Reacția lui chef Sorin Bontea a fost una de-a dreptul savuroasă. Acesta a sărit de pe scaun de bucurie: „Am gătit exact așa cum am crezut eu. Am gătit pe gustul meu și uite că s-a nimerit. Cred că e vorba de noroc și de puțină inspirație”.

„Toate trei au fost foarte bune”, a mai adăugat Patrizia Paglieri.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Gina Pistol, veste neașteptată pentru chefi. Ce miză uriașă a pus în joc prezentatoarea TV... Chefi la cuțite, 2 mai 2023. Chef Sorin Bontea, confesiune dureroasă despre trecutul său. Ce i-a zis Ioanei Clemansa San...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x