Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Proba de gătit din al cincilea battle e o adevărată provocare! Cine decide soarta echipelor

Cele trei echipe de la „Chefi la cuțite” sezonul 9 se întrec în cel de-al cincilea battle. De data aceasta, concurenții au parte de o temă de gătit neobișnuită

sorin bontea, francisco garcia si riki watanabe la chefi la cutite Galerie
Cele trei echipe de la „Chefi la cuțite” au aflat care este tema de gătit pentru al cincilea battle | Antena 1

Echipa verde a pierdut un concurent extrem de important. După un duel dificil, Alexandro Matias a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Pentru mulți, tânărul ales de Sorin Bontea era cel care ținea echipa adunată și o ajuta să treacă peste momentele tensionate, mai ales atunci când, din cauza stresului, începeau să iasă scântei între concurenți.

Ce trebuie să gătească echipele în al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Acum, cele trei echipe echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit iar în bucătărie, pentru a afla ce surpriză aduce al cincilea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. În timp ce așteptau vești, cei rămași în competiție au început să facă dezvăluiri despre experiența trăită până acum, dar și despre tensiunile sau problemele de comunicare care au apărut între anumiți concurenți. Francisco Garcia a părut că nu își mai găsește locul în bucătărie, nici alături de echipa sa, nici alături de ceilalți concurenți. Fie din cauza temperamentului vulcanic, fie din cauza barierelor lingvistice, spaniolul începe să resimtă tot mai mult dorul de casă.Irina Fodor la chefi la cutite

Irina Fodor a dat vești surprinzătoare în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, vestea dată de Irina Fodor i-a luat prin surprindere atât pe concurenți, cât și pe cei trei jurați. Degustarea va fi făcută de gimnaști, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani. Acest detaliu subliniază faptul că mâncarea trebuie să fie extrem de gustoasă, pentru a putea fi apreciată de oricine, indiferent de vârstă.

Apoi, echipele au aruncat un ochi în cămară, acolo unde au găsit bucăți generoase de carne. Acesta a fost momentul în care Irina Fodor a dezvăluit faptul că, pentru al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții trebuie să facă rețete savuroase de steak.

Echipa verde condusă de Sorin Bontea a părut să aibă cele mai multe idei, mai ales atunci când Victorina Matveev a venit cu numeroase propuneri culinare pentru proba de gătit pe echipe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Tensiune copleșitoare în bucătăria Chefi la cuțite: ”A fost la limita disperării”. Chefi la cuțite, duminică seara de la... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă periculoasă! Ce au pățit Scărlătescu și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x