Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă periculoasă! Ce au pățit Scărlătescu și Dumitrescu

Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă puternică alege să folosească împotriva lui Cătălin Scărlătescu și a lui Florin Dumitrescu, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă extrem de puternică împotriva rivalilor săi, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția trecută, Sorin Bontea l-a pierdut pe Alexandro Matias, un concurent talentat în bucătărie, dar pe care l-au faultat emoțiile. Până acum am avut parte de patru dueluri, cele mai multe fiind câștigate de Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să devină tot mai competitivi și dornici să adune cât mai multe battte-uri câștigate.

Soirn Bontea a folosit o amuletă în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că al cincilea battle aduce o probă de gătit ce testează din plin abilitățile de gătit ale concurenților.

Echipa verde a ales să facă mușchi de vită, echipa albastră a pregătit un ribeye steak, în timp ce echipa mov a preferat cotletul de berbecuț. De data aceasta, degustarea va fi făcută de gimnaști de toate vârstele, așa că gustul trebuie să fie la superlativ. Nu e ușor să pregătești o mâncare plăcută de mai multe generații, dar miza este uriașă și merită din plin.

Cu diferite tipuri de piureri, cu sote de ciuperci cu praz, cu sosuri și cu tot felul de alte garnituri, cele trei echipe au încercat să dea tot ce au mai bun în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chefii au resimțit emoțiile atât de tare, încât Cătălin Scărlătescu a și început să țipe la un moment dat, spre marea uimire a tuturor.

sorin Bontea la chefi la cutite, sezonul 9

Sorin Bontea a lovit în rivalii săi, în ediția 34 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Pe ultima sută de metri, atunci când mulți dintre concurenți se pregăteau de montat, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu ce anunța că dorește să folosească o amuletă. Atenți, rivalii acestuia au sperat că nu îi va lovi prea tare.

Acesta a anunțat că blochează timp de zece minute membrii celorlalte două echipe, cu excepția unuia dintre concurenți, aleși chiar de el. Keed de la echipa albastră și Mirela de la echipa mov au fost cei selectați să lucreze, timp de zece minute, cât pentru toată echipa lor!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Proba de gătit din al cincilea battle e o adevărată provocare! Cine decide soarta echipelo... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut scandal și a aruncat cu obiecte! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x