Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Mihaela Zahariea i-a lăsat mască pe toți când a zis ce „secret” ascunde. Ce a povestit concurenta

Mihaela Zahariea, soția lui Mario Zahariea din echipa lui chef Sorin Bontea, și-a luat prin surprindere colegii în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 16 mai 2023, cu „secretul” pe care îl ascunde. Iată ce a povestit concurenta.

colaj foto cu mihaela zahariea si luna morgaciova, poza cu florin dumitrescu si poza cu mihaela zahariea si iustin campeanu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Mihaela Zahariea a încercat să îi facă o amuletă lui Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor noi situații neașteptate, discuții aprinse și preparate spectaculoase. Echipele au trecut printr-o probă de foc, însă n-au renunțat la gândul că vor fi salvate de la duel.

De asemenea, concurenții au scos la iveală „secrete” uluitoare despre ei. Mihaela Zahariea, soția lui Mario Zahariea din echipa roșie, și-a uimit colegii cu o serie de dezvăluiri. Aceasta a mărturisit că a dat în tarot, înainte ca verdictul final să fie anunțat.

„Aoleu! Și? Dai în cărți? Aoleu! Doamne. La noi se citește în cărți și cristale, astea sunt punctele noastre forte”, a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu.

„E combinată! Facem spiritism, cristalomanție. (...) Nu știu să fac vrăji, știu să îmi canalizez energia când vreau, și e valabil pentru oricine”, a răspuns ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Chefii au făcut degustarea preparatelor de la duel și au rămas fără cuvinte. Ce au descoperit

„Tot timpul încearcă să facă chestii mai neobișnuite. Încearcă să ghicească dacă o să trecem mai departe sau câte farfurii o să luăm.”, a spus și cuțitul de aur din echipa gri.

„Uneori ai nevoie de un pic de magie în viața ta, și noi avem noroc! Dacă nu avem bucătari, avem vraci!”, a mai adăugat Florin Borșaru.

Ce i-a spus chef Florin Dumitrescu lui Mario Zahariea, după ce Mihaela Zahariea a zis că dă în cărți în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023

Chef Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Mario Zahariea dacă Mihaela Zahariea este vrăjitoare: „Soția ta chiar este vrăjitoare? Pe bune”, iar răspunsul său a fost unul afirmativ.

„Fără supărare, vorbești degeaba. Nevastă-sa e vrăjitoare, a dat în tarot și știe deja tot ce se întâmplă.”, l-a întrerupt chef Florin Dumitrescu pe chef Sorin Bontea din discuția cu echipa roșie.

„Știe foarte bine să facă lucrurile astea! Bunica mea a fost o mare ghicitoare la viața ei, eu o ajutam la vârsta de 12 ani. Nu prea cred în ele, dar l-a nevastă-mea s-a adeverit foarte multe și mi-e frică, eu nu o pun să-mi dea în cărți. Am văzut că i-a ghicit în cărți lui Adrian de la noi dine echipă”, a mărturisit Mario Zahariea.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au adus acuzații neașteptate. De ce s-au certat

Chef Florin Dumitrescu a rugat-o pe Mihael Zahariea să-i construiască o amuletă, iar ce a urmat în platou a fost de-a dreptul neașteptat. Luna Morgaciova a venit cu ideea de a face o amuletă din părul fiecărui concurent din echipa gri.

„Ne dați un pic de păr de la dumneavoastră și fac eu amuletă?”, a zis concurenta.

Ce a făcut chef Florin Dumitrescu, după ce Mihaela Zahariea i-a cerut să își taie o șuviță de păr în ediția 23 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 16 mai 2023

Chef Florin Dumitrescu a acceptat „provocarea” Mihaelei Zahariea și a pus mâna pe un cuțit pentru a-și tăia o șuviță de păr.

„Îți ajunge ăsta?”, a întrebat-o juratul.

„Au început să facă vrăji”, a evidențiat Adrian din echipa lui chef Sorin Bontea când a văzut că cei din echipa gri și-au tăiat șuvițe de păr.

„Au intrat pe mâna lui nevastă-mea!”, a mai adăugat Mario Zahariea.

„Ăștia își taie toți părul? Ce nebuni!”, a spus George Borșaru.

Între timp, Mihaela Zahariea a povestit ce i-a făcut soțului ei de dimineața pentru a-l destabiliza: „Am zbierat la Mario cred că 10 minute pe ceas la prima oară, în mașină. Scria niște chestii pentru echipă, o să fac asta în fiecare dimineață ca să văd cât rezistă”

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Luna Morgaciova, schimb neașteptat de replici cu Florin Dumitrescu. Ce l-a enervat pe jura... Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 11. Verdictul a adus un scandal uriaș între c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x