Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Nadia și Horia Dobrescu sunt frații ce i-au uluit pe chefi cu rețeta, dar și cu povestea lor

Nadia și Horia Dobrescu sunt doi frați cu o imensă pasiune pentru gătit, pe care i-am putut cunoaște în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cei doi au pregătit o rețetă neobișnuită pentru cei trei chefi.

Nadia și Horia Dobrescu gătind la chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Nadia și Horia Dobrescu sunt frații care au făcut senzație la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Nadia și Horia au 9 și respectiv 10 ani și au o imensă pasiune pentru gătit. Cei doi frați sunt elevi în București și își petrec mare parte din timp în bucătărie, acolo unde încearcă mereu rețete.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei doi au ales să pregătească o super rețetă tradițională de tapioca braziliană, de care s-au îndrăgostit atunci când au fost cu părinții lor în Brazilia.

Nadia și Horia Dobrescu au făcut senzație în ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Horia se consideră mai priceput decât sora sa, fiindcă susține că s-a apucat de gătit la vârsta de doar 2 ani!

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu s-au deghizat în Dumnezeu și Satana și au făcut „omleta de Apoi”

În timp ce au pregătit mâncarea, Nadia și Horia Dobrescu au mărturisit că sunt extrem de pasionați de călătorii și că au vizitat deja numeroase țări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Vlad și Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit. Ce verdict au primit de la chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent mâncarea din farfurie și au fost intrigați de neobișnuitul preparat. Apoi, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 9 și-au făcut apariția Horia și Nadia Dobrescu. Surpriza a fost mare, fiindcă jurații nu se așteptau să dea cu ochii de cei doi simpatici copii.

Nadia șiș Horia Dobresu la „Chefi la cuțite”

Nadia șiș Horia Dobresu la „Chefi la cuțite”

Am aflat că Nadia și Horia nu au televizor acasă, fiindcă folosesc videoproiectorul și fac școală împreună cu mama lor. Isteți din fire, cei doi știu portugheză, engleză, spaniolă și chiar și puțină franceză. Dezvăluirile lor au impresionat jurații, care au remarcat imediat pasiunea celor doi pentru gătit.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Oana și Adina Timofte au adus numerologia în farfurie, special pentru jurați

La final, copiii au fost mai mult decât fericiți să primească două cuțite și șansa de-a merge mai departe în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite – lider de audiență. Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu şi fraţii Munteanu, invitaţii speciali de ... Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Amuleta 9 a adus chefilor o probă extrem de grea. Ce „lovitură” le-a dat Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x