Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Bogdan Jurubiță, show total cu flăcări și cuțite în platou. Ce au avut de spus chefii

Bogdan Jurubiță a făcut show total în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2023. Tânărul a venit cu o premieră în istoria show-ului culinar. Iată cum a reușit să-i impresioneze pe chefi.

colaj foto cu bogdan jurubita si bancul sau de lucru, imagine cu mana lui gatind cu flacari mari si poza cu sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Bogdan Jurubiță i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Bogdan Jurubiță are 36 de ani, vine din București și este de profesie showman restaurant. Acesta a pășit în sezonul 11 Chefi la cuțite pentru a-i surprinde pe chefi cu un adevărat spectacol, așa cum n-au mai văzut până acum.

„La 18 ani, după terminarea liceului, am zis că trebuie să îmi câștig singur banii pentru hainele pe care mi le doream. Eram pasionat de haine de mic. Am primit următoarea ofertă, consilier de imagine într-un mall din București. Acest brand al nostru și-a deschis între timp și un restaurant. (...) Zi de zi avem burger de aur, antricot de aur”, a mărturisit tânărul despre începutul carierei sale.

Citește și: Trucul folosit de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la degustare, la Chefi la cuțite. Ce fac după ce gustă din preparate

„Sunt convins că nu a mai făcut asta nimeni până acum în România”, a mai adăugat el.

Bogdan Jurubiță i-a captivat pe chefi cu show-ul său de neuitat în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 aprilie 2023

Bogdan Jurubiță și-a făcut apariția în cel mai spectaculos mod posibil în platoul emisiunii, iar chefii l-au privit captivați în timp ce făcea magie cu flăcări și cuțite. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au urmărit cu atenție fiecare mișcare periculoasă a tânărului.

„Ăsta e un show culinar! Talentat rău”, a mărturisit unul dintre jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Sorin Bontea a răbufnit la degustare. Ce i-a reproșat lui Cătălin Scărlătescu

„N-am cuvinte decât de laudă! Să faci treaba asta în fața clienților necesită o anumită atenție la detalii. Mă bucur că există și latura asta a bucătăriei astăzi!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat o temă „imposibilă” și un bonus „periculos”. Cum au reacționat c... Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta zece. Mirela Retegan, replică total neașteptată pentru jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x