Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Diane Inamahoro i-a făcut pe chefi să râdă în hohote. Ce le-a povestit juraților despre viața ei

Diane Inamahoro este concurenta care a reușit să-i facă pe chefi să râdă în hohote, în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2023. Aceasta le-a povestit juraților câteva întâmplări savuroase din viața ei.

colaj foto cu Diane Inamahoro, ea alaturi de sot si poza cu florin dumitrescu Galerie
Diane Inamahoro i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Diane Inamahoro are 34 de ani, vine din Burundi, Africa și este mediator intercultural. Nici bine nu a pășit în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite că Gina Pistol a fost impresionată de zâmbetul său spectaculos.

Întrebată despre cum s-a simțit prima zăpadă în România, concurenta a oferit un răspuns de-a dreptul savuros: „Pur și simplu nu voiam să ies din casă! Acum am făcut pace cu zăpada, îmi place, am învățat să schiez și să patinez.”, a mărturisit ea.

„Sper să te revăd în etapa următoare, ești foarte simpatică!”, i-a spus prezentatoarea TV.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă

Diane Inamahoro a venit în ediția 10 a show-ului culinar pentru a găti un preparat de-a dreptul savuros: porc dulce acrișor cu ananas.

„Am ajuns în România pentru prima dată în 2012 cu actualul meu soț. S-a potrivit tocmai bine pentru că terminasem facultatea. Cum am ajuns în România, Ștefan m-a pus în legătură cu organizația care asista migranții din afara Uniunii Europene. Din 2016 lucrez cu ei ca mediator intercultural”, a mai adăugat concurenta.

Diane Inamahoro, poveștile care au stârnit hohote de râs în ediția 10 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2023

Diane Inamahoro a venit în fața chefilor cu zâmbetul pe buze și multă energie pozitivă. Concurenta le-a dezvăluit juraților că familia ei se află în Burundi, dar și în România.

„Aici am 4 copii și un soț”, a zis ea.

În plus, aceasta a dezvăluit ce a făcut soțul său, atunci când a văzut-o prima oară pe stradă: „Mi-am cunoscut soțul în Burundi, lucra acolo. Prima întâlnire a fost pe stradă, el m-a văzut, eu mă duceam să iau un autobuz către casă și a venit după mine. M-a luat de mână, chiar urcam în autobuz, și s-a prezentat foarte liniștit. A zis că îl cheamă Ștefan Roman și că e din România. Mi-a lăsat numărul de telefon și mi-a zis că și-ar dori să ne cunoaștem mai bine”.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații

Poveștile sale savuroase au reușit să stârnească hohote de râs în platoul emisiunii.

„A fost prea serios!”, e replica ce i-a amuzat copios pe jurați.

„Ce tare e!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Sebastian Dascălu, fostul concurent de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre viața lui.... Chefi la cuțite, lider de audiență. Diana Bulimar și Larisa Iordache vin să gătească chefilor. Liviu Vârciu decide cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x