Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sabina Verișan le-a dat chefilor multe bătăi de cap la degustare și i-a surprins atunci când a dezvăluit faptul că mănâncă des carne crudă.

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Sabina Verișan le-a dat chefilor multe bătăi de cap la degustare

Antena 1

Sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite aduce numeroase povești de viață incredibile, rețete savuroase, dar și situații neașteptate. Nu doar bucătari cu experiență vin să își demonstreze talentul culinar, ci și oameni din alte meserii. Este și cazul tinerei Sabina Verișan, o concurentă care i-a surprins pe chefi atunci când a mărturisit că ea consumă des carne crudă.

Sabina Verișan i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite sezonul 11 atunci când a dezvăluit că mănâncă des carne crudă

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite am putut s-o cunoaștem pe Sabina Verișan, o tânără în vârstă de 21 de ani din Constanța. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceasta a decis să pregătească o rețetă de biftec tartar. Unghiile destul de lungi i-au cam dat bătăi de cap, însă concurenta a promis că își va pune unghii mai scurte dacă va primi cuțitul și șansa de-a merge mai departe în competiție, în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite.

„A ieșit ce-a ieșit, dar are gust bun!”, a zis ea, atunci când farfuriile au fost gata.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Raymond Dinu și Roberta Popescu au făcut senzație în bucătărie. Ce au spus chefilor

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să analizeze atent preparatul. Tartarul n-a fost foarte fin tăiat și acest lucru a fost imediat observat și „sancționat” de chefi. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sabina Verișan.

„Sunt din Constanța și m-am mutat la București. Am terminat Psihologia, dar vreau să îmi fac un venit din mediul online. Să fiu influenceriță, pe nutriție. Mănânc carne crudă pe TikTok și a înnebunit TikTok-ul. După ce am fost 6 luni vegană și am zis că o să salvez planeta și chestii din astea, am mâncat carne crudă și atunci mi s-a părut că am simțit cea mai mare diferență dintre toate experimetele pe care le-am făcut”, a zis concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

„Deci nu cred că mănânci direct din caserolă. Ferească Sfântul, a băgat tot pieptul în gură crud”, a zis Florin Dumitrescu, uitându-se la clipurile tinerei de pe internet.

La final, jurații i-au arătat verdictul. Deși n-a primit vreun cuțit, tânăra s-a ales cu un cuțit ceva mai mic.

Urmărește clipul video din ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, ca să savurezi tot momentul.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cine a câștigat amuleta. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut show la degustare... Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi. Ce a zis despre Andr...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x