Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Ce temă de gătit aduce al șaselea duel. La ce a poftit Irina Fodor

Tema de gătit pentru cel de-al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” i-a surprins pe concurenți. La ce preparat a poftit Irina Fodor?

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Ce trebuie să gătească bucătarii intrați la duel | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut într-o probă de îndemânare ce le-a testat sensibilitatea din plin.

Ce temă de gătit au primit concurenții din al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Fiindcă a ghicit cu o precizie de invidiat temperatura apei dintr-un bol, Florin Dumitrescu a decis cu ce ingrediente va găti fiecare. Astfel, pentru echipa sa, el a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, trei superalimente cu care a ales să facă o rețetă delicioasă de tacos.

Lui Sorin Bontea i-a dat icrele de somon, sfecla și oul și echipa verde a ales să facă sushi. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut noodles cu cele trei superalimente alese de Florin Dumitrescu, adică bok choi, ciuperci shiitake și susan.

De data aceasta, în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea a fost făcută de specialiști în sănătate. După ce au gustat și au analizat atent aromeledeg, prezentarea și combinația de arome din farfurii, aceștia au decis ce preparat i-a impresionat cel mai mult și au votat ca atare.

Concurenții din echipa mov, la „Chefi la cutite” in bucatarie

Concurenții din echipa mov, la duel cu cei din echipa verde

Banda de foc a adus un verdict complet neașteptat. Rețeta de noodles a echipei mov a primit un vot, bucățile de sushi ale lui Sorin Bontea au primit două voturi, iar restul de opt puncte au mers către „Florin Dumitrescu Celsius”, juratul care a avut parte de o victorie zdrobitoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

Echipa mov și cea verde au intrat la duel din nou și au sperat că tema de gătit anunțată de Irina Fodor o să le poarte noroc și nu o să fie una dificilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Victorie zdrobitoare! Ce echipă a câștigat detașat al șaselea battle... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Tensiuni uriașe în echipa mov. Valentina s-a luat de Enzo și de Andra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x