Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Farfuria care i-a speriat pe chefi la degustare. Ce au găsit ascuns în pâine

După cel de-al șaselea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, jurații au degustat mâncărurile concurenților. Una dintre farfurii i-a speriat.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile dupa al saselea duel de la „Chefi la cuțite” Galerie
Chefii au avut parte de o surpriză neașteptată la degustarea farfuriilor preăgtite de concurenți în al șaselea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa mov și cea verde au intrat la duel din nou la duel, după victoria zdrobitoare a lui Florin Dumitrescu, obținută cu rețeta sa de tacos pregătit folosind inclusiv trei superalimente: avocado, ghimbir și cartof dulce.

Echipa verde a decis să facă niște sushi cu sfeclă, somon, ou și alte ingrediente delicioase, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut împreună cu echipa sa noodles cu arome asiatice, ce a conținut superalimente precum bok choi, ciuperci shiitake și susan.

După duel, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenții intrați în al șaselea duel

De data aceasta, în ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa mov și cea verde au intrat în bucătărie și au sperat că vor avea parte de o temă de gătit ușoară, în cel de-al șaselea duel.

„Dragii mei, știți că m-am săturat să tot inventez probe și trebuie să vă surprind și eu. Iar voi sunteți aici, echipa verde, în fiecare zi. Nici nu știu cum să vă mai surprind. Așa că m-am gândit de ce am poftă eu ș ice aș face eu când nu mai am chef să fac rețete, să caut… Fac tocăniță”, a fost vestea complet neașteptată dată de îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” la degustare

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” la degustare

Timpul de gătit a fost de doar șaizeci de minute, dar a fost îndeajuns pentru ca dueliștii să pregătească rețete de tocăniță.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent

Apoi, când minutele alocate gătitului au expirat, banda a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile, urmărind nu doar gustul, ci și aspectul sau modul în care a fost gătit carnea.

Se pare că tema celui de-al șaselea duel nu a fost una tocmai simplă, fiindcă rețetele de tocăniță nu au „strălucit”. Una dintre ele a reușit să îi sperie pe chefi la degustare!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cătălin Scărlătescu a fost însă impresionat de modul de prezentare. Apoi, după ce au degustat, cei trei au ajuns la concluzia că tocănița are super gust, este dulceagă și merită punctaj mare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 35 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Tensiuni uriașe în echipa mov. Valentina s-a luat de Enzo și de Andra... Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x