Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Ce a pățit George Popescu înainte de duel. Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu

George Popescu din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o situație imprevizibilă în ediția 24 din sezonul 11, de pe 17 mai 2023. De asemenea, Amalia Esa și Monica Pușcoiu și-au adresat replici acide.

colaj foto cu george popescu, poza cu george borsaru si poza cu mihaela mihart Galerie
Au ieșit scântei la proba de duel în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Cel de-al treilea duel din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzat pe 17 mai 2023, a venit cu o provocare pentru echipa roșie și echipa neagră. Gina Pistol i-a anunțat că trebuie să facă un preparat care să poată fi consumat la o bere.

De asemenea, prezentatoarea TV a venit cu veste care i-a pus în dificultate pe concurenți. Aceștia au tras bilețele dintr-un bol, iar în funcție de numărul extras, au fost nevoiți să nominalizeze un membru din echipa adversă pentru a-i da o formă geometrică care să se regăsească în farfuria sa.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica Monicăi Pușcoiu din echipa lui chef Sorin Bontea. Concurenta are o fetiță minunată

Strategiile nu au lipsit din peisaj mult timp, motiv pentru care tensiunile și replicile acide au început să își facă apariția în platoul show-ului culinar.

Ce „lovitură” a primit George Popescu la duel de la George Borșaru în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023

George Popescu a primit o „lovitură” din partea lui George Borșaru la duel. După ce i-a oferit adversarului său o formă ușoară, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea și-a pus în dificultate rivalul cu o mișcare strategică.

Tânărul a decis ca în farfuria lui George Popescu să se regătească trapezul, fapt care a generat o mulțime de replici tăioase.

„Ce nemernic!”, a spus Paul Tudosescu.

„Nașpa ești!”, a fost replica lui George Popescu.

Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu la duelul din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023

Monica Pușcoiu s-a decis să o „confrunte” pe Amalia Esa la duelul din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Aceasta i-a impus concurentei din echipa neagră ca în farfuria ei să se regăsească rombul.

„Vai de capul meu!”, a spus ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tartă

Amalia Esa nu a stat prea mult pe gânduri și s-a „răzbunat” pe colega sa din echipa adversă. Mai mult decât atât, concurenta i-a oferit și o replică acidă: „Acestei doamne extraordinare, Monica, o să-i dau pentagon”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Cine a câștigat cel de-al treilea battle. Ce verdict a adus banda și ce echipe au intrat l... Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Adrian Hampu a fost eliminat din sezonul 11. Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x