Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Gina Pistol, apariție spectaculoasă în platoul sezonului 11. Ce probă a anunțat prezentatoarea TV

Gina Pistol a făcut senzație cu o ținută de-a dreptul îndrăzneață în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023. Prezentatoarea TV a avut o apariție de senzație în platoul show-ului culinar. Iată ce probă a anunțat.

colaj foto cu gina pistol, poza cu catalin scarlatescu si poza cu gina pistol la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Gina Pistol a pregătit o temă inedită în cel de-al treilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

În ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023, telespectatorii au avut parte de o surpriză de zile mari. Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii mai sexy ca niciodată, iar concurenții au rămas cu gurile căscate.

Înainte de a spune ghicitoare, prezentatoarea TV a întors toate privirile cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă. Aceasta a îmbrăcat o rochie care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos și talia de invidiat.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Elena Ciot Monda a fost eliminată din sezonul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă lovitură

Toți i-au admirat piesa vestimentară extrem de îndrăzneață. Un lucru este evident, vedeta este posesoarea unui trup de invidiat. Mai mult decât atât, se pare că aceasta a revenit la formele inițiale la scurt timp de la nașterea fiicei sale.

Ce ținută a îmbrăcat Gina Pistol în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Prezentatoarea TV a venit cu o veste neașteptată despre probă

Rochia scurtă și cu decolteu abisal a cucerit publicul și i-a lăsat mască pe chefi. De asemenea, telespectatorii nu au putut trece cu vedere un detaliu, faptul că ținuta albă i-a lăsat la vedere sutienul.

Gina Pistol s-a decis să își asorteze piesa vestimentară cu o coafură simplă și un machiaj discret, care au completat perfect outfit-ul. După ce i-au admirat apariția impecabilă, echipele au primit o veste neașteptată despre probă din partea prezentatoarei TV.

„Care dintre voi era as la geometrie în generală? Aici avem tot ce ne trebuie! O sferă, un cub, un cilindru, un con, un paralelipiped, o piramidă, o prismă triunghiulară, o prismă hexagonală”, a spus ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Chefii au avut parte de o degustare cu surprize. Ce farfurie i-a lăsat mască pe jurați

Ghicitoarea din ediția 24 a sezonului 11 Chefi la cuțite a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care a primit sarcina de a alege o formă geometrică pentru echipele adverse. Aceștia trebuie să realizeze un preparat care să arate identic cu ce au primit din partea juratului.

„M-a speriat puțin! Nu o să fie niciodată blând”, a evidențiat chef Florin Dumitrescu.

Așadar, chef Cătălin Scărlătescu a decis să îi ofere lui chef Sorin Bontea o prismă hexagonală și lui chef Florin Dumitrescu o prismă triunghiulară, în timp ce echipa neagră se vor folosi de cilindru.

Când Gina Pistol a anunțat ce probă a pregătit, zâmbetele au fost înlocuite de panică: „Astăzi, dragii mei, jurații sunt veterinari. 4 fete și 7 băieți. Aveți de făcut 14 farfurii, iar la dispoziție aveți 60 de minute. Proba începe acum!”.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Lovitură dură dată de Chef Sorin Bontea în această seară: va folosi prima amuletă!... Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Sorin Bontea a „lovit” cu o amuletă puternică în ambele echipe. Ce avantaj a folosit: „Gro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x