Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Chef Sorin Bontea a crezut că a primit o pulpă de pui crudă, dar apoi s-a întâmplat ceva uluitor

Chef Sorin Bontea a avut parte de o situație neașteptată în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023. Iată ce s-a întâmplat după ce juratul a crezut că a primit o pulpă crudă la jurizare.

colaj foto cu sorin bontea, poza cu o pulpa de pui si poza cu chefii, la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au văzut ce este în farfurie, de fapt | Antena 1

Ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023 a venit cu o surpriză complet uluitoare pentru chef Sorin Bontea. Juratul a rămas uimit când a ridicat cloșul și a văzut că în farfuria lui se afla o pulpă de pui crudă.

„Din toți de ce primesc pui crud? La Dumitrescu cu o bucată de carne la grătar, iar la Cătălin erau sarmale”, a evidențiat cheful.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Gina Pistol a vrut să-l sperie pe Florin Dumitrescu. Ce verdict a primit Diana Avram

Situația a luat o întorsătură total neașteptată atunci când chef Forin Dumitrescu s-a decis să taie preparatul din farfurie. Lui chef Sorin Bontea nu i-a venit să creadă ce se afla de fapt în spatele aspectului de pui crud.

Cum a reacționat chef Sorin Bontea când și-a dat seama că a primit desert în formă de pulpă de pui crud în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 18 aprilie 2023

Jurații au rămas fără cuvinte când au văzut că pulpa de pui crudă a lui chef Sorin Bontea era, de fapt, un desert. Strigătele chefilor de mirare au răsunat în tot platoul sezonului 11 Chefi la cuțite.

„Deci mi se pare genial falsul ăsta!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Asta mi se pare cea mai tare. Deci nu cred! Mănânc din caserolă. Uită-te la detaliu aici, os, grăsime. E de doamne ferește! Arată a pui”, a adăugat chef Sorin Bontea.

„E o prăjitură extraterestră! E spectacol!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat „bomba” de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul

Un lucru este cert, jurații show-ului culinar au fost impresionați peste măsura de preparatele unui invitat special, chef Tuba Geçkil.

„N-am văzut în viața mea așa ceva!”, a spus până și Gina Pistol.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Liviu Vârciu a anunțat câștigătorul amuletei 11. Cine a obținut avantajul... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Diana Bulimar și Larisa Iordache, surpriză pentru chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x