Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Cine a câștigat „bomba” de la jocul de amuletă. Anca Dinicu a dat verdictul

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pus la bătaie o „bombă” cu mai multe amulete. Anca Dinicu a degustat preparatele și a decis cine a câștigat super avantajul.

Colaj cu Anca Dinicu, Gina Pistol și cei trei chefi de la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pus la bătaie o „bombă” cu mai multe amulete. Anca Dinicu a degustat preparatele și a decis cine a câștigat super avantajul | Antena 1

De data aceasta, în ediția difuzată pe 11 apriile 2023, chefii au fost puși să tragă la sorți un bilet dintr-un bol, apoi au fost legați la ochi și puși să aleagă cu ce carne vor găti. Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă de carne de vită cu pară în vin și piure, Sorin Bontea a făcut purceluș de lapte la cuptor cu curry, Florin Dumitrescu a ales să facă niște coaste cu orez și ou, iar Orlando Zaharia a ales să pregătească berbecuț cu piure și trufe.

Chefii au așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Anca Dinicu, invitata care a primit misiunea de-a decide cine a câștigat „bomba”, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023.

Anca Dinicu a decis cine a câștigat „bomba” la proba pentru amuletă, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția îndrăgita actriță, care a dezvăluit verdictul.

„Au fost delicioase toate, știu că o să mă alergați cu cuțitele pe aici pentru că a trebuit să aleg doar o singură farfurie”, a zis Anca Dinicu chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Andrei Bănuță a impresionat cu povestea lui de viață. Ce farsă i-au făcut chefii

„Să știți că Anca a gustat de foarte multe ori din toate farfuriile. A luat o decizie foarte cinstită, s-a gândit foarte bine și a luat în calcul absolut toate detaliile. După ce nu ne-ați mai văzut a rămas acolo și a simțit nevoia să se asigure că gustă din absolut toate preparatele din nou și din nou, pentru a decide ce preparat i-a plăcut cel mai mult”, a explicat Gina Pistol.

Când invitata specială a dezvăluit faptul că a câștigat farfuria cu porcușor de lapte, Sorin Bontea a avut o reacție de milioane. Acesta a strigat fericit, ba chiar i-a zis Ancăi Dinicu să o pupe pe mama ei pentru el.

Citește și: Concurs "Degustare la cuțite". Cum poți ajunge degustător la cel mai iubit show culinar din România, Chefi la cuțite

Momentul în care s-a anunțat cine a câștigat „bomba” a fost unul de-a dreptul savuros. Apoi, chefii, Anca Dinicu, Orlando Zaharia și Gina Pistol au mers în culise, acolo unde toți au putut savura un brisket adus de Scărlătescu și gătit de Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Alexandru Sava Ionuț l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să o sune pe Doina Teodoru... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Adrian Hampu i-a surprins pe chefi cu experiența lui de bucătar. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x