Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă puternică. Ce s-a întâmplat cu jurații în bucătărie

Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă puternică în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023. Juraților nu le-a venit să creadă că se luptă în preparate pentru o miză atât de importantă.

colaj foto cu gina pistol si poze cu sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au auzit ce temă de gătit le-a pregătit Gina Pistol, în ediția 11 din sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite | Antena 1

Ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 18 aprilie 2023, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment plin de tensiune. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o veste neașteptată în ceea ce privește amuleta 11.

Gina Pistol nu a stat prea mult pe gânduri și le-a prezentat rivalul alături de care vor găti de această dată. Chef Henrik Sebok și-a făcut apariția în bucătăria show-ului culinar, iar jurații au rămas cu gura căscată.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Diane Inamahoro i-a făcut pe chefi să râdă în hohote. Ce le-a povestit juraților despre viața ei

„Ultima noastră întălnire nu a fost foarte pozitivă. Nu o să uit niciodată când a dat de pământ cu risottoul meu, care pentru mine a fost cel mai bun risotto pe care l-am gustat. Nu mai contează, depășim momentul. Au trecut atâția ani de atunci”, a povestit chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol, veste complet neașteptată despre amuleta din ediția 11 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023

Înainte de a da informații despre amuleta puternică din ediția 11 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023, Gina Pistol a anunțat o probă destul de complexă.

„Tema de astăzi, având în vedere că avem un invitat de seamă, este despre eleganță, atenție la detalii și fine dining. Asta e tot ce trebuie să știți”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au auzit miza uriașă a jocului de amuletă. De data aceasta, Gina Pistol a pus la bătaie un avantaj foarte puternic. Astfel, concurenții echipelor adverse vor găti ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute.

„E de doamne ferește! Haos!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat o temă „imposibilă” și un bonus „periculos”. Cum au reacționat chefii

„E un vis urât!”, a mai dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

După ce Gina Pistol a dat startul probei, chef Sorin Bontea a apelat la un gest neașteptat. Acesta i-a oprit aragazul lui chef Florin Dumitrescu când nu era atent, iar juratul și-a ieșit din minți.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Iustin Cîmpeanu, tânărul care i-a dat un autograf lui chef Florin Dumitrescu. Ce a urm... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2023. Ciprian Enea, omul cu 13 pașapoarte, i-a lăsat mască pe chefi. Ce dezvăluiri uluitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x