Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu i-a zis soției că îi trebuie brățări de aur roz. Cum a reacționat

Culorile tunicilor au generat o mulțime de replici savuroase din partea juraților în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022. Hai să vezi cum a reacționat soția lui chef Florin Dumitrescu, după ce juratul i-a dat vestea că îi trebuie brățări de aur roz.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea în culisele Chefi la cuțite Galerie
Culorile tunicilor au generat o mulțime de replici savuroase din partea juraților în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022 | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost luați prin surprindere de culorile neașteptate ale tunicilor. Gina Pistol a venit cu o noutate în sezonul 10 Chefi la cuțite în privința acestui aspect.

Prezentatoarea TV i-a pus pe cei trei jurați ai show-ului culinar să tragă la sorți câte un plic, iar mare le-a fost mirarea când l-au deschis. În noul sezon al emisiunii, chefi vor purta tunici precum aurul roz, aurul galben și aurul alb.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Evdochia Calistrat a stârnit discuții aprinse între jurați cu rețeta ei de storceag de sturion

Chef Cătălin Scărlătescu a tras plicul în care se afla materialul auriu, chef Sorin Bontea a ales materialul argintiu, iar lui chef Florin Dumitrescu i-au rămas tunicile de culoarea aurului roz. Reacțiile juraților au fost unele pe măsura așteptărilor, iar replicile savuroase nu au lipsit prea mult din peisaj.

Cum a reacționat soția lui chef Florin Dumitrescu, după ce juratul i-a spus că îi trebuie brățării de aur roz în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022

În culisele show-ului culinar, chef Florin Dumitrescu și-a anunțat soția că îi trebuie brățări de aur roz. Reacția Cristinei l-a amuzat foarte tare pe juratul emisiunii, care a ținut neapărat să o împărtășească cu colegii de platou.

„I-am dat lui nevastă-mea trei link-uri de la brățări cu aur roz, iar răspunsul ei a fost: „Aur roz? Ai înnebunit?”, le-a povestit chef Florin Dumitrescu pe platoul de filmare.

Chef Sorin Bontea nu s-a putut abține și i-a oferit o replică amuzantă: „Exact! Așa am zis și noi.”

„Nu mă supăr, pentru că este culoarea preferată a fetelor mele, chiar mă bucur. Acum să vedem dacă echipa va împărtăși aceeași pasiune pentru culoarea roz.”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

„Abia aștept să văd în dreapta mea roze”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu în glumă.

Cei doi jurați s-au distrat de minune pe seama culorii pe care a tras-o la sorți chef Florin Dumitrescu.

„Nu mai râdeți mă”, le-a spus acesta colegilor săi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce culori vor avea tunicile chefilor în sezonul 10 al show-ului. Gina Pistol a făcut... Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Ce au gătit concurenții în a doua probă din bootcamp. Chefii au fost uimiți de prepa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x