Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă din sezonul 10. Ce schimb de concurenți a făcut

Ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment tensionat. Chef Florin Dumitrescu a pus la bătaie prima amuletă și a făcut shimb de concurenți.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu Galerie
Ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment tensionat | Antena 1

Un moment neprevăzut din ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022, i-a luat prin surprindere pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și echipele lor. Chef Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă din competiție, înaintea primului battle.

Panica și tenisiunile și-au făcut apariția în platoul show-ului culinar, după ce juratul a ținut apăsat butonul roșu ce anunță amuleta. Chef Sorin Bontea și-a pus mâna pe cap, fiind uimit de alegerea colegului său.

„Nu pot să cred așa ceva! Nu cred că face asta din prima, mă uitam să văd ce dă, ce are, nu mă las nici eu”, a spus juratul emisiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de luni seară. Echipele celor trei Chefi se confruntă în primul battle culinar

Chef Florin Dumitrescu a anunțat pe toată lumea că își dorește să folosească amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa lui cu un concurent din echipa adversă: „Am o amuletă și vreau să o folosesc!”.

„Mi-a căzut fața, mă! Mă gândesc că mi-l ia pe Gabriel și ne dă echipa peste cap”, a spus chef Sorin Bontea.

„A început măcelul, cum ar veni!”, a spus Gigi Burger.

Chef Florin Dumitrescu a folosit amuleta pentru a-l schimba pe Titus Alexandru cu Robert Mihăilescu în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022

Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că îi pare rău pentru că Titus Alexandru va merge într-o altă echipă, însă nu a găsit o altă soluție: „Omul pe care urmează să-l schimb îmi este foarte simpatic și îmi pare rău că trebuie să-l dau la schimb. Chestia este că dacă nu era amuleta asta, nu exista schimbarea asta și el rămâne la mine în echipă”.

„E alegerea lui, nu pot să mă supăr neapărat că o fi o tactică la mijloc. (...) Ți-a plecat norocul, Florine!”, a spus concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce alegeri a făcut

De asemenea, chef Florin Dumitrescu s-a decis să „destabilizeze” echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Așadar, Robert Mihăilescu din echipa aurie se va muta în echipa aurului roz în urma amuletei puse la bătaie de juratul show-ului culinar.

„Ce ai mă pe mine?!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Am scăpat!”, a zis chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Gina Pistol, vestea care a luat prin surprindere echipele. Ce a dezvăluit Lina Chiri... Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe, ipostaza care l-a uimit pe chef Cătălin Scărlătescu. Cum a fost s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x