Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Ioana Cutugno, surprize la masa de jurizare. Ce legătură are familia ei cu Toto Cutugno

Ioana Cutugno a venit în ediția 23 Chefi la cuțite cu o poveste emoționantă și o revelație care a surprins chefii - familia ei e înrudită cu celebrul Toto Cutugno.

ioana cutugno, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Ioana Cutugno, surpriză la masa de jurizare Chefi la cuțite din ediția 23 | Antena 1

Ediția 23 Chefi la cuțite a început cu o surpriză la masa de jurizare, de această dată adusă de Ioana Cutugno.

În vârstă de 27 de ani, ea lucrează ca editor video în Brașov și are o poveste de familie care i-a uimit pe chefi.

Pentru a-i impresiona pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, Ioana a decis să gătească azi două preparate - supă cremă siciliană de roșii și penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac.

Mama Ioanei Cutugno a dezvăluit cum e înrudită familia ei cu Toto Cutugno, în ediția 23 Chefi la cuțite

Deși Ioana a apelat la două rețete pe care le-a mai gătit - și pentru care s-a și cronometrat, în pregătire pentru ediția Chefi la cuțite de azi - emoțiile și-au spus cuvântul în bucătăria chefi.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Ioana a vorbit și despre momentele dificile din viața sa. Ea a povestit cu lacrimi în ochi despre tatăl ei, ce s-a născut în Sicilia, dar a trăit de mic în Franța. Ea a gătit pentru tatăl ei înainte să îl piardă.

”A fost foarte greu să trăiesc fără tată,” a dezvăluit Ioana.

Ajunsă în spatele ușii de la masa de jurizare, Ioana a văzut cum cei trei chefi i-au ”reparat” cele două preparate - Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au combinat supa și pastele, pentru a crea un nou preparat.

Citește și: Artistul Toto Cutugno, total schimbat după ce a învins boala. Cum arată în prezent solistul italian

După ce a intrat pe ușă și și-a spus numele, chefii nu au ezitat să o întrebe pe Ioana dacă există vreo legătură între familia ei și celebrul Toto Cutugno.

Adevărul a fost dezvăluit chiar de mama Ioanei, ce se afla în culise alături de Speak: ”Un văr mai îndepărtat, dar nu l-am cunoscut niciodată personal.”

Într-un final, pentru cele două preparate, Ioana Cutugno a primit trei cuțite din partea chefilor și o șansă să ajungă în următoarea etapă a emisiunii Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a câștigat o nouă amuletă. Diseară, chef Bontea este în grevă japoneză: „Mi-a ajuns! Voi găti doar 1... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Matei Sevestrean i-a impresionat pe chefi cu abilitățile sale. Ce a făcut la masa de j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x