Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru

Florin Dumitrescu a publicat recent o fotografie cu el din adolescență, iar fanii au fost uimiți că nu avea părul lung.

Florin Dumitrescu, în bucătăria Chefi la cuțite, ținând o tigaie în mână Galerie
Florin Dumitrescu și-a impresionat fanii cu o fotografie din adolescență | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie din adolescență. Îndrăgitul chef de la „Chefi la cuțite” i-a îndemnat pe fani să propună o descriere pentru imaginea în care apare la bustul gol și cu părul scurt.

Puțini știu că înainte de a se axa pe bucătărie, Florin Dumitrescu a făcut sport. Îndrăgitul chef a urmat o școală cu profil sportiv, s-a axat pe polo, devenind la acest sport campion național și municipal. Fotografia pe care a publicat-o Florin Dumitrescu a fost realizată în perioada în care practica polo, iar alături de el în fotografie este regretatul său antrenor.

Cum arăta Florin Dumitrescu când practica polo

Fanii au reacționat imediat la postarea lui Florin Dumitrescu și au acceptat provocarea de a descrie fotografia. În timp ce unii s-au legat de trupul de atunci al chef-ului, alții au mărturisit că nu se așteptau să-l vadă cu păr scurt, iar alții nici măcar nu l-au recunoscut.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, dieta la care au reacționat imediat fanii: „Suntem frați de suferință"

„Wow... nu nu nu.. tot timpul am avut senzația că ai avut părul lung!!!”, „Atunci sexy, acum ursulet panda cu simțul umorului”, „Înainte de burta de bucătar”, „Când eram tânăr fecior”, „Fizicul dinainte să ajungeți chef”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea lui chef Florin Dumitrescu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început cariera de chef a lui Florin Dumitrescu

Pasiunea pentru bucătărie și-a descoperit-o pe la 14 ani, când chef Florin Dumitrescu a fost impresionat de modul în car eun chef italian a preparat o farfurie cu spanac la o emisiune TV. Încă din adolescență, Florin Dumitrescu s-a angajat ca ajutor de bucătar, iar la 17 ani se mândrea cu un salariu foarte mare penru vârsta lui: 'Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui”, a povesit chef Dumitrescu pentru Adevărul.

În anul 2007 chef Florin Dumitrescu a plecat în Italia pentru a învăța mai multe despre gastronomie:

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină. Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cum i-a cunoscut Cătălin Scărlătescu pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Dezvăluirile chef-ului: „O fi vreun fraier?”

Pe vremea când avea numai 24 de ani chef Dumitrescu îi cunoștea pe chefii Scărlătescu și Bontea și împreună deveneau celebri. În prezent, Florin Dumitrescu se bucură de faimă, făcând parte din proiectul de succes Chefi la cuțite și, în acelai timp se bucură de frumoasa familie pe car eși-a construit-o alături de soția sa. Chef Dumitrescu s-a căsătorit în anul 2014. El și soția lui, Cristina, sunt părinții a două fete superbe.

Rodica Popescu Bitănescu prepară mâncare de chiftele marinate pentru Chefi la cuțite... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marina Moraru i-a făcut pe chefi să danseze cu un preparat special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x