Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Horia Brenciu a dat verdictul. Cine a câștigat amuleta 12. Ce au filmat camerele în platou

Horia Brenciu a dat verdictul final în ediția 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023. Artistul a anunțat în stilul său caracteristic cine a câștigat amuleta 12.

colaj foto cu horia brenciu si gina pistol si poza cu sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Horia Brenciu a degustat preparatele și a decis cine a câștigat amuleta 12 de la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Momentul mult așteptat de cei patru chefi a sosit! Horia Brenciu și-a făcut apariția în platoul sezonului 11 Chefi la cuțite pentru a da verdictul final în ceea ce privește câștigătorul celei mai râvnite amulete.

Jurații show-ului culinar l-au primit pe artist cu multă voie bună și câteva versuri celebre. Acesta nu s-a lăsat mai prejos și le-a cântat prietenilor săi o melodie alături de Gina Pistol, înainte de a-și spune decizia finală.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Diane Inamahoro i-a făcut pe chefi să râdă în hohote. Ce le-a povestit juraților despre viața ei

„O să facem în felul următor. O să spunem câștigătorul fiecărei serii”, i-a anunțat prezentatoarea TV.

Cine a câștigat amuleta 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite, difuzată pe 19 aprilie 2023

Astfel, chef Florin Dumitrescu a câștigat prima seria de preparate a jocului de amuletă. Seria a doua și a treia au fost câștigate de chef Sorin Bontea, în timp ce Horia Brenciu a fost impresionat de preparatul lui chef Florin Dumitrescu la degustarea patru.

Seria cinci a făcut diferența. În urma deciziei pe care a luat-o artistul la ultima rundă a preparatelor, chef Sorin Bontea a fost desemnat câștigătorul amuletei 12 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 19 aprilie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Sebastian Dascălu, fostul concurent de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre viața lui. Ce a spus

Juratul s-a ridicat de pe scaun de bucurie la aflarea veștii deoarece a pus mâna pe o amuletă foarte puternică.

„Scărlătescu s-a stricat la față, efectiv și-a închis emisia în momentul ăla! Nedelea părea și el dezamăgit”, a fost replica lui chef Florin Dumitrescu despre colegul său de platou.

După jurizare, Horia Brenciu a fost invitat în culise de către cei trei chefi.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Florin Boldor i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut: „Spărgeam cont... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au gătit lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x