Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Ioan Palcău, bucătar cu experiență în Franța, i-a intrigat pe jurați! Ce au găsit în farfurie

Ioan Palcău este bucătar, are 36 de ani și a decis să vină la „Chefi la cuțite” sezonul 9 pentru a demonstra că are o bogată experiență culinară.

Concurentul a dezvăluit faptul că a mai avut o tentativă să participe la „Chefi la cuțite”, dar din cauza serviciului nu a putut duce planul până la final.

Bărbatul a dezvăluit în ce locuri selecte din Franța a lucrat până în prezent.

Ioan Palcău i-a uimit pe jurați cu experiența sa de bucătar, în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„În 2019 am fost contactat pentur o deplasare în Congo, pentru a organiza nunta uneia dintre fiicele președintelului Republicii Democrate Congo. În tot acest timp am fost escortați de armată. Acolo am văzut invitați căpetenii de triburi, gărzi cu mitraliere, cu jeep-uri, exact ca-n filme. Experiența mea din bucătărie o să vedem la ce o să-mi folosească la proba de azi”, a dezvăluit concurentul, în timp ce gătea.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Connect-R a făcut show cu rețeta de tort, dar și cu dezvăluirile sale

Ioan Palcău a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu un file de rață acompaniat de polenta rustica, parmezan, fructe și legume.

Banda a mers și cei trei jurați ai show-ului „Chefi la cuțite” au degustat atent preparatul concurentului care a așteptat cu sufletul la gură degustarea.

„Din 2001 sunt cu familia stabilit în Franța. Fac rețete clasice franțuzești, dar în manieră modernă”, a dezvăluit concurentul, care i-a uluit pe jurați cu numeroasele locuri de prestigiu în care a lucrat, dar și cu faptul că a gătit pentru numeroase personalități, printre care și Leondardo DiCaprio.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop i-a adus Ginei Pistol un cadou ce a făcut-o să plângă de emoție

Preparatul lui Ioan Palău a primit două cuțite, chiar dacă au existat și greșeli în farfurie. Încurajat de cei trei chefi să arate tot ce are mai bun, concurentul și-a luat cuțitul ce i-a permis să ajungă mai departe, în bootcamp.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ultimele știri