Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nina Mara a uimit cu povestea sa de viață. A pornit cu un cal și o căruță, azi are o afacere

O concurentă care a reușit să îi surprindă din plin pe cei trei jurați a fost Nina Mara, în ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

nina mara la chefi la cuțite Galerie
concurenta a sperat că va reuși să se facă remarcată și să ajungă astfel în următoarea etapă din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Cu o rețetă de caracatiță cu sos de portocale și cartofi cu sos de smântână și mărar, concurenta a sperat că va reuși să se facă remarcată și să ajungă astfel în următoarea etapă din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

În timp ce gătea, concurenta a dezvăluit faptul că s-a născut în Râmnicu Vâlcea, într-o familie numeroasă cu șapte frați, iar pasiunea pentru bucătărie a apărut încă de la fragedă vârstă. Deși a avut emoții mari, bruneta a încercat să pregătească totul cu multă atenție, pentru ca rețeta să iasă gustoasă.

Nina Mara a dezvăluit o poveste de viață uluitoare în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„Locuiesc în Marea Britanie de aproximativ șase ani. Aveam o afacere în România care nu a mai mers și am decis să o iau de la zero în altă țară. Aveam familia stabilită acolo și am decis să plec acolo. Am încercat mai multe afaceri și în momentul de față vând produse online”, a dezvăluit concurenta, în timp ce pregătit rețeta aleasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Nicoleta Pop a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu. „E prima oară când îl văd fâstâcit”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu atenție preparatul și au votat. Apoi, Nina Mara și-a făcut apariția în ediția 3 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” și a povestit detalii surprinzătoare din viața sa.

„Primul pas în viața mea l-am făcut la 21 de ani, am pornit cu un cal și o căruță de împrumutat și am plecat cu geamuri prin sate. Vindeam geamuri, îl ajutam pe soțul și lucram împreună. Nu aveam nimic, ne-am căsătorit și am făcut asta împreună. Stăteam câte două-trei luni plecați de acasă. Dormeam în căruță. Găteam la roata căruței, la pirostrii, făceam repede o mâncărică de cartofi, ciorbă, o varză călită, tradițional. Nu era ușor, pentru că vara era un chin, era foarte cald în căruță. Primăvara era foarte frig. Am făcut asta cu căruța vreo patru ani, apoi ne-am luat un camion și am transportat cereale. Am ajuns la șase tiruri. Soțul meu s-a rătăcit, a luat-o pe căi greșite, când au apărut banii. Am decis atunci să iau bani cu împrumut cu dobândă, am construit un fast food într-un chioșc de tablă. Am vrut să devin independentă. Mergea totul bine până s-a deschis un lanț de magazine în toate comunele și am pierdut afacerea (…). Pe Cătălin l-am întâlnit mai demult, la Istanbul, într-un magazine de blănuri. I-am cerut sfatul, că eram nehotărâtă”, a dezvăluit concurenta, spre surprinderea celor trei chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Chef Iosif Ștefănescu a anunțat cine a câștigat amuleta 3! „Sunt tăticul saramurei”

La final, Nina Mara a primit două cuțite și șansa de-a merge astfel mai departe în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 2 martie 2021. Ioan Palcău, bucătar cu experiență în Franța, i-a intrigat pe jurați! Ce au găsit în far... Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 "Chefi la cuțite", renunță la burlăcie. Ce spune despre marele pas al vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x