Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ahmad Daas a fost eliminat din competiția sezonului 10. Ce l-a deranjat pe Florin Dumitrescu

Ahmad Daas a fost eliminat din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, pe data de 2 noiembrie 2022. Concurentul a plecat din show-ul culinar cu zâmbetul pe buze, dar cu părere de rău că parcursul său s-a încheiat aici. Hai să vezi ce l-a deranjat pe Florin Dumitrescu, după ce a intrat în bucătărie.

Colaj cu Ahmad Daas, cei trei chefi și Florin Dragomir la Chefi la cuțite Galerie
Ahmad Daas a fost eliminat din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite, pe data de 2 noiembrie 2022 | Antena 1

Ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a venit cu o pierdere pentru echipa lui chef Florin Dumitrescu. Ahmad Daas a fost eliminat din competiția show-ului culinar, farfuria sa obținând cel mai mic punctaj.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Carmen Cojocar a fost eliminată. Care este motivul pentru care Brigitta Gheorghe a plâns

„A fost o zi agitată cu note bune, dar și mai puțin bune. Cineva trebuie să plece acasă, chiar și într-o asemenea zi grea.”, a spus Gina Pistol.

Ce a spus Ahmad Daas despre eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce l-a deranjat pe chef Florin Dumitrescu în ediția 28 a show-ului culinar, de pe 2 noiembrie 2022

În ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, Gabi și Paco au obținut 15 puncte, în timp ce Oxi a luat 13 puncte. Ștefania, Florica Baboi și Andrei Mihalcea au intrat în bucătăria show-ului culinar cu 12 puncte.

De asemenea, NOSFE a făcut o farfurie de 10 puncte, iar Raluca și Dan Manciu din echipa lui chef Florin Dumitrescu au obținut 9 puncte. Florin Dragomir și Gigi au luat 8 puncte, motiv pentru care s-au întors la bancul de lucru.

Farfuria cu cel mai mic punctaj a fost cea a lui Ahmad Daas. Acesta a obținut doar 6 puncte, fapt pentru care părăsește competiția.

„Eu n-am avut nicio speranță în momentul ăla că o să rămân! Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin Dumitrescu în seara asta. Am dat absolut tot ce am putut, dar trebuie să dau un pic mai mult, să fiu atent și cu colegii mei. (...) Nu e vina nimănui că am plecat eu acasă, e vina mea. Nu am știu să mă încadrez cu timpul. E greșeala mea, îmi asum!”, a mărturisit Ahmad Daas.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după battle-ul șapte. Banda a adus un rezultat neașteptat

Vestea nu a fost una deloc bună pentru chef Florin Dumitrescu. Mai mult decât atât, juratul a fost deranjat de gesturile unor concurenți din echipa lui, la întoarcerea în bucătărie.

„Îmi pare rău pentru Ahmad, consider că și-a depășit cu mult așteptările și pe ale mele le-a depășit. Eu am rămas uimit de altceva când am intrat în bucătărie. Nu le-a păsat că pleacă un membru al echipei noastre. Pe Florin îl interesa de ce farfuria lui a luat doar 8 puncte.”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

„Ce faci mă, tu? Am văzut negru în fața ochilor! Mi s-a părut deplasat să gândești așa!”, a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat când chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu colegii săi, după cear... Ce mesaj a transmis Ahmad Daas după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10. Detaliul ce i-a surprins pe mul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x