Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat când chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu colegii săi, după ceartă

Chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, după discuția aprinsă pe care au avut-o în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o „ceartă” de proporții în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022. Cei trei și-au adresat replici acide în timp ce se pregăteau să deguste din preparatele de la battle.

Discuța aprinsă dintre cei trei a începutul de la faptul că chef Sorin Bontea n-ar fi avut 10 elemente gătite în farfurie, așa cum ar fi cerut tema probei. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu s-au enervat atat de tare încât au părăsit platoul de filmare.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Carmen Cojocar a fost eliminată. Care este motivul pentru care Brigitta Gheorghe a plâns

Deși au „aruncat” cu vorbe dure, chef Sorin Bontea a dat din nou ochii cu colegii săi de emisiune la degustarea preparatelor de la duel. Cei trei au ezitat cât mai mult să discute despre cele întâmplate în urmă cu puțin timp.

Chef Sorin Bontea și-a reîntâlnit colegii de platou, după cearta pe care au avut-o. Cum a reacționat juratul în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

Discuția aprinsă pe care a avut-o cu cei doi colegi ai săi și-a pus amprenta asupra lui chef Sorin Bontea. Acesta nu a vrut să vorbească prea mult cu chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu când s-au reîntâlnit pe platoul de filmare, arătându-le că este încă supărat.

„Cea mai slabă farfurie să plece acasă!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Nu, lasă! Asta hotărăște Scărlătescu”, i-a răspuns chef Sorin Bontea.

„Ce ești așa plouat? Ce ai, mă? Nu că nu vorbește, dar nu schițezi un gest, nimic”, l-a mai întrebat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Gina Pistol, vestea care i-a uimit pe chefi. Cine va juriza preparatele echipelor de la battle

„Nu am nimic de zis. Nu mă interesează, să vorbesc ce? Ce să comentez?”, a mai răspuns juratul.

Chef Cătălin Scărlătescu a încercat să destindă atmosfera tensionată din platou: „Pot să vă ating? Hai, acceptă și tu că ai greșit”.

„Cine a vorbit cu tine, Scărlătescule?”, i-a mărturisit chef Sorin Bontea vizibil supărat.

„Ne calmăm? Mâncăm și noi ceva bun?”, a încercat chef Florin Dumitrescu să calmeze spiritele.

„Eu nu ma niciun chef de nimic. Eu i-am înțeles, trebuie să mă dau la o parte. Ok, am înțeles. Mă dau la o parte, nu e nicio problemă! Nu e stres”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul opt al sezonului 10. Ce verdict final a adus banda în bucăt... Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Ahmad Daas a fost eliminat din competiția sezonului 10. Ce l-a deranjat pe Florin Dum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x