Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare. Ce a făcut chef Sorin Bontea: „Nu mai pot”

Chef Florin Dumitrescu s-a enervat atât de tare pe chef Sorin Bontea încât a ieșit din platou revoltat în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022. Hai să vezi care este motivul pentru care juratul a reacționat așa.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite Galerie
Chef Florin Dumitrescu s-a enervat atât de tare pe chef Sorin Bontea încât a ieșit din platou revoltat în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022 | Antena 1

Au ieșit scântei între cei trei chefi în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022. Tensiunile battle-ului și-au pus amprentele asupra juraților, motiv pentru care replicile dure dintre ei nu au întârziat să apară.

În timp ce degustau preparatele echipelor, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au susținut faptul că chef Sorin Bontea nu are 10 elemente gătite în farfurie, așa cum a cerut tema probei.

„O să te învăț să numeri până la 10! Puteți să faceți ce vreți, nu mă interesează ce spui tu. Am 10 preparate!”, i-a mărturisit chef Sorin Bontea lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență și cu ediția de marți, la finalul căreia Carmen Cojocar a părăsit competiția

„Ne iei la mișto! E păcat”, i-a spus juratul colegului său.

Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare, după discuția pe care avut-o cu chef Sorin Bontea în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

Chef Florin Dumitrescu s-a enervat peste măsură când a văzut că chef Sorin Bontea ar avea 9 elemente în farfurie în loc de 10. Juratul nu s-a putut abține și i-a adresat câteva replici tăioase colegului său de platou.

„Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot. Îmi bag picioarele, nu mai pot!”, a spus chef Florin Dumitrescu în timp ce părăsea bucătăria show-ului culinar.

„Bine că știe el mai bine, nu-l interesează părerea noastră. Și el, și Scărlătescu sunt aceeași apă și un pământ, fix la fel!”, a mai adăugat el.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să facă

Chef Florin Dumitrescu și-a exprimat nemulțumirile și în culisele emisiunii, de față cu chef Cătălin Scărlătescu. În timp ce colegii săi de platou se aflau afară pentru a se calma, chef Sorin Bontea degusta preparatele echipelor.

Juratul și-a dat cu părerea despre fiecare element din farfuriile echipelor adverse. Mai mult decât atât, acesta a ținut să evidențieze că unele preparate nu se încadrează în tema probei din această seară.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a răbufnit când s-a apropiat de echipa lui. Ce a descoperit ju... Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul opt al sezonului 10. Ce verdict final a adus banda în bucăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x