Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să facă

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, s-a supărat atât de tare încât a recurs la cel mai neașteptat gest în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022.

Colaj cu Adrian Stroe în două ipostaze diferite Galerie
Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, s-a supărat atât de tare încât a recurs la cel mai neașteptat gest în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022 | Antena 1

Battle-ul cu numărul șapte a adus situații tensionate în echipa aurului galben. Chef Cătălin Scărlătescu a răbufnit după ce banda a adus verdictul final al probei. Juratul nu s-a mai putut abține și a spus tot cel îl supără de față cu oamenii săi.

Printre cei care s-au lăsat afectați de reacția lui chef Cătălin Scărlătescu se numără Brigitta Gheorghe, Mădălina Cafadaru și Adrian Stroe. Cuțitul de aur a fost foarte deranjat de vorbele juratului.

Mai mult decât atât, concurentul a dezvăluit că la duel nu își mai dorește să ajute pe nimeni, nici măcar cu sfaturi.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Cine sunt cei 4 noi concurenți aduși de chef Cătălin Scărlătescu. Toți au fost uimiți

„M-am dus în cămară să-mi iau marfa foarte relaxat. Deci nu mai vreau să lupt absolut deloc la individuala asta, o să le fac atât de încet încât să nu am timp să ajut pe nimeni. Nu vreau să dau sfaturi azi.”, a mărturisit el.

Adrian Stroe a luat decizia de a se auto-sabota în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022

Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în timpul duelului de pe 1 noiembrie 2022. Cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a luat decizia de a renunța la „luptă”, motiv pentru care s-a gândit să își auto-saboteze preparatul din această seară.

„E ok să mă auto-sabotez pentru că am ajuns în punctul în care simt că nu pot să ajut acolo sau a reușit să mă facă să simt lucrul ăsta. Nu cred că sunt cel mai slab din competiție ca să merit toate discuțiile de genul. Nu cred că sunt atât de slab încât să mă judece în halul ăsta.”, a mărturisit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la battle. Ce a spus despre Lina Chirilă

De asemenea, concurentul a dezvăluit și câteva lucruri despre chef Cătălin Scărlătescu, după reacția pe care a avut-o juratul în urma rezultatului de la battle: „A reușit să îmi ducă moralul la pământ, înseamnă că nu suntem compatibili, nu avem chimie între noi.”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după battle-ul șapte. Banda a adus un rezultat neaștepta... Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Carmen Cojocar a fost eliminată. Care este motivul pentru care Brigitta Gheorghe a pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x