Căutare Live

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Iulia Albu, apariție de senzație. Ce preparat surprinzător a pregătit

Un moment cu adevărat special a fost atunci când în ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 10 și-a făcut apariția Iulia Albu, cu un preparat ieșit din comun.

Un moment cu adevărat special a fost atunci când în ediția 9 de la Chefi la cuțite sezonul 10 și-a făcut apariția Iulia Albu, cu un preparat ieșit din comun.

Antena 1

În ediția 9 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, Iulia Albu a reușit să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și pe Cătălin Scărlătescu în cel mai neașteptat mod posibil. Aceasta a ales să pregătească un desert cu totul și cu totul ieșit din comun.

Iulia Albu a făcut senzație în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10, de la Antena 1

Este cunoscut deja faptul că Iulia Albu nu gătește, ci „se gătește”. Totuși, de data aceasta, ea a dorit să pregătească juraților o surpriză. A exersat puțin acasă, cu o noapte înainte, apoi și-a făcut apariția în ediția 9 a îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, a făcut senzație! Ce rețetă a pregătit

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, Iulia Albu a ales să pregătească un desert pe bază de ciocolată amară, totul sub forma unui copac miniatural. Bonsaiul de ciocolată a arătat de-a dreptul spectaculos la final, însă nu a fost trimis la degustare.

Banda a mers, însă când cloșurile s-au ridicat, chefii au descoperit farfuriile goale. Surprinși, aceștia au încercat să își dea seama ce se întâmplă, ba chiar au intrat în „joc” și au dat nota 10 și laude pentru desertul invizibil.

Nu a durat însă mult și ușile s-au deschis, iar în platoul emisiunii Chefi la cuțite și-a făcut apariția superba Iulia Albu, care ținea în mâini bonsaiul dulce. Așa cum era de așteptat, nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit cine a gătit, de fapt.

Citește și: Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 8. Ce s-a întâmplat după anunțarea verdictului

„Eu nu cred că asta e făcută de tine”, a zis Florin Dumitrescu, surprins de desertul cu design inedit.

„Eu nu știu să gătesc, eu știu să mă gătesc”, a fost replica neașteptată a acesteia.

Am aflat apoi că Iulia Albu a devenit, din avocat definitiv a devenit critic de modă. Spune că și-a întâlnit iubirea vieții și că în următorii zece ani vrea să învețe să gătească, să mai facă doi copii și încă ceva, ținut secret.

„Am 56 de melci africani uriași, un tegu și doi buldogi francezi. Îmi plac toate animalele”, a zis Iulia Albu, atunci când a fost întrebată ce animale de companie mai are în prezent.

Ce alte dezvăluiri inedite a mai făcut Iulia Albu? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Brighitta Gheorghe (Brighi), artista care a cântat cu Snoop Dogg, a gătit ceva ined... Chefi la cuțite, 20 septembrie 2022. Gabriel Ovidiu Mînjescu a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Prin ce a trecut...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x