Antena Căutare

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, apariție de senzație! Ce reacții au urmat

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a venit la Chefi la cuțite sezonul 10 și a făcut senzație! Când a văzut-o, juratul a avut o reacție complet neașteptată.

colaj foto cu doina teodoru si chefii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Doina Teodoru i-a pregătit lui Cătălin Scărlătescu o surpriză de proporții la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că, de ceva timp, Cătălin Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Doina Teodoru. Actrița în vârstă de 32 de ani a decis să vină la Chefi la cuțite sezonul 10 cu un preparat surpriză. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat!

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a făcut senzație la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce a gătit și cum a reacționat juratul

După ce au făcut echipă în emisiunea America Express, Doina Teodoru a decis să îl ia prin surprindere pe Cătălin Scărlătescu și să vină la Chefi la cuțite sezonul 10. Ca surpriza să fie una memorabilă, aceasta a ales să facă un preparat inedit.

„Cei din jur au spus despre noi că suntem o combinație cel puțin bizară, că nu s-ar fi așteptat să fim împreună. Bine, nici noi nu ne-am fi așteptat să fim împreună. Ne-am cunoscut în Vama Veche și de acolo am început să vorbim. Într-adevărat, am auzit că a fost un mare crai. Asta m-a ținut în loc, eu căutam o relație serioasă, dar a insistat foarte mult să mă asigure că nu mai e așa, că vrea ceva serios. Și foarte frumos a evoluat relația, incredibil de frumos”, a dezvăluit Doina Teodoru.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Actrița a recunoscut faptul că nu are mari veleități în ale gătitului, dar a pus totul la cale după un plan.

„Am ales șapte țări în care am fost și am ales să fac șapate linguri, câte una pentru fiecare țară. Cătălin s-ar enerva, el nu e de acord cu fomfleuri din astea, spoon menu!”, a mărturisit actrița, în timp ce pregătea totul.

La final, fiecare farfurie a avut câte o lingură pentru țări precum Spania, Franța, Italia, Grecia, Turcia, Rusia și Thailanda.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Doina Teodoru, spre marea surpriză a tuturor celor trei jurați. S-a lăsat o liniște uluitoare și prima reacție a lui Sorin Bontea a fost să întrebe dacă iubita lui Scărlătescu a venit ca să participe sau ca să-i ia la roast! Sentimentul de eliberare a apărut abia atunci când Doina Teodoru a anunțat că roastul său este doar cu și despre iubitul său, Cătălin Scărlătescu!

Fără pic de reținere, Doina Teodoru l-a „fript” pe partenerul său în cel mai neașteptat, ironic, savuros și îndrăzneț mod posibil, spre deliciul colegilor de platou, care s-au „sufocat” de râs.

Chiar și Doina Teodoru a avut parte de o surpriză atunci când Cătălin Scărlătescu i-a oferit un superb buchet de trandafiri. S-a apropiat de ea și a sărutat-o, spre marea surpriză a tuturor.

„Stai acolo să îți facem poze! Te-ai făcut băiat de casă! Nu credeam că o să se întâmple asta!”, au zis Bontea și Dumitrescu, uimiți.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Surpriza a fost și mai mare atunci când a ieșit la iveală că ea a primit trei cuțite, deci festinul său cu linguri pline cu delicii din șapte țări diferite au impresionat. Pentru tot momentul său, Doina a primit cuțitul de aur.

La final am putut să îl vedem chiar și pe Scărlătescu emoționat, în culise, cu lacrimi în ochi, dându-i iubitei sale o îmbrățișare.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 din sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite ca să vezi ce roast a făcut Doina Teodoru pentru Scărlătescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 21 septembrie 2022. Adrian Stroe a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu. Ce a zis jurat... Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x