Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

George Popescu s-a enervat și s-a simțit „sabotat” chiar de către Amalia Mihart (Esa), colega lui de echipă. Concurentul a avut o reacție neașteptată, în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Colaj cu Amalia Esa și george Popesu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
George Popescu s-a enervat și s-a simțit „sabotat” chiar de către Amalia Mihart (Esa), colega lui de echipă | Antena 1

În ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, echipa gri și cea neagră au intrat la duel. Când au auzit care este tema de gătit, concurenților nu le-a venit să creadă, însă s-au ambiționat să dea tot ce pot pentru a evita o posibilă eliminare. La un moment dat, George Popescu s-a enervat la culme atunci când s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart (Esa), chiar colega lui de echiopă.

George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart și s-a enervat la culme în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

După ce concurenții intrați la duel și-au împărțit combinațiile de ingrediente, fiecare a încercat să stea de vorbă cu colegii ceva mai experimentați, pentru a cere sfaturi.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

„Voiam să termin o idee cu Pablo și a venit din nou Amalia. Amalia era prezentă peste tot. Nu e cel mai plăcut sentiment în momentul în care vine cineva de mai multe ori peste tine și vorbește. Trebuie să învățăm să avem răbdare ”, a zis George, supărat că nu este lăsat să ceară sfaturi de la Dumitru Paul (Pablo), cuțitul de aur din echipa lor.

Tensiunile dintre cei doi a atins cote maxime atunci când Amalia a făcut un gest ce l-a scos din sărite pe George Popescu. Când a găsit focul închis, acesta și-a ieșit din minți.

„În momentul ăla am simțit că mi se opresc bătăile inimii deodată. Ești nebună, cum să-mi stingi ăsta?!”, a zis nervos concurentul.

Amalia n-a recunoscut că ar fi făcut asta, iar George s-a enervat și mai tare.

Citește și: Ce gest neașteptat a făcut Cătălin Scărlătescu atunci când banda a adus verdictul, la Chefi la cuțite

„M-am enervat atât de tare...Efectiv mi s-a umflat vena și am zis că iau toate tigăile alea ale Amaliei și le arunc și sparg tot în jurul meu. Și ea era ca o zuză toată”, a zis el.

„Niciodată nu aș face așa ceva, să sabotez un concurent”, a explicat tânăra.

„Vreau doar să cred că a fost o întâmplare”, a completat George Popescu.

Apoi, cei doi și-au văzut mai departe de gătit, pentru ca rezultatul să fie unul cât mai bun.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x