Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a oferit cuțitul de aur! Cine e Pavel Gherghe

În ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Pavel Gherghe, un bucătar venit să facă spectacol cu rețeta sa.

Pavel Gherghe a primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Antena 1

Acesta a dezvăluit încă de când a intrat în bucătărie faptul că a ales să gătească pentru jurați un preparat pe care l-a gândit chiar el: stridie cu diferite texturi de mere, pe care o voi afuma cu lemn de păr.

Acesta a explicat faptul că a dorit să se joace cu texturile pentru a arăta că știe diferite tehnici de bucătărie.

Cătălin Scărlătescu a oferit cuțitul de aur în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Am venit la Chefi la cuțite ca să văd dacă pot face față unei noi provocări și să câștig”, a mărturisit Pavel Gherghe, în timp ce și-a pregătit speciala rețetă.

Extrem de sigur pe forțele sale, tânărul bucătar în vârstă de 26 de ani a zis că este extrem de relaxat și că nu are emoții. Dornic să impresioneze, acesta recunoscut că își dorește să i se ofere cuțitul de aur.

„Am venit ca să câștig premiul cel mare și consider că e momentul să fiu aici, altfel nu mă aflam astăzi la Chefi la cuțite”, a mai adăugat Pavel Gherghe.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au încercat să își dea seama care este ideea preparatului și ce ingrediente au fost folosite. În mod inevitabil, la masa jurizării s-a născut o adevărată dezbatere.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Adrian Savin de la „Insula iubirii” i-a surprins pe chefi! Ce dezvăluiri a făcut

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Pavel Gherghe, care s-a prezentat și a dezvăluit ce experiență de bucătar are. Extrem de atenți, chefii au ascultat cum a fost pregătită rețeta și au dorit să afle de ce a ales tânărul o astfel de mâncare.

„Mi se pare că ești foarte egoist”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Acesta și-a argumentat cuvintele, dar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Deși a obținut două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, Cătălin Scărlătescu i-a oferit acestuia cuțitul de aur!

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Vincenzo Manna e italianul ce i-a făcut pe jurați să cânte! Ce a gătit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Mirela Retegan a făcut show! Ce daruri speciale a adus pentru chefi... Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut ju...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x