Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Duelul opt i-a speriat pe concurenți. Ce trebuie să gătească

Echipa verde a lui Sorin Bontea a câștigat al optulea battle, așa că echipa mov și cea albastră au intrat la duel. Tema anunțată de Irina Fodor i-a speriat pe concurenți.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă de gătit aduce cel de-al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Al optulea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost câștigat de echipa verde a lui Sorin Bontea, așa că la duel au intrat concurenții conduși de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Emoțiile sunt mari, mai ales că echipa albastră a pierdut un concurent în ediția trecută. Dornici să evite o eliminare, concurenții au sperat că Irina Fodor va anunța o temă de gătit ușoară pentru cel de-al optulea duel. Însă se pare că norocul nu a fost de partea tuturor.

Ce temă de gătit au primit concurenții intrați în al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” și-a făcut din nou apariția în bucătărie și a dezvăluit o temă cu totul și cu totul neașteptată, ce i-a speriat pe dueliști. Chiar și bucătarii cu ani mulți de experiență s-au cam impacientat atunci când au auzit despre ce este vorba, în ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Groaza i-a cam luat pe concurenți atunci când au apărut cloșuri cu ingrediente variante, precum: praz, ananas, gulie, conopidă, fructul dragonului, liche, rodie, bok choy, cartof dulce, fenicul, banane, ridiche neagră.

concurentii din mov și cea albastră, intrati la duel la „Chefi la cuțite” 

Echipa mov și cea albastră au intrat la duel, în ediția 37 „Chefi la cuțite”

„Începe să fie din ce în ce mai greu, la nivelul ăsta deja trebuie să faci din ce în ce mai bine ca să nu pleci acasă”, a mărturisit Andra Mihail, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

„Nu e totul atât de simplu”, a explicat Irina Fodor, care a venit cu un bol plin cu bilețele, pe care stă scris câte un număr.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi reacțiile concurenților intrați la duel.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Banda de foc a adus un verdict neașteptat. Ce echipă a câștigat al optulea battle... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au dat peste o farfurie dezastruoasă la degustarea după duelul opt. Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x