Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea duel i-a speriat pe concurenți. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor

După ce au pierdut proba din al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa albastră și cea mov au intrat la un duel cu o temă ce i-a speriat pe concurenți.

concurentii intrati la duel, in editia 36 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Echipa mov și cea albastră au intrat la duel, în ediția 36 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit din partea Irinei Fodor o temă de gătit surprinzătoare.

Pentru al șaptelea battle, concurenții au fost nevoiți să pregătească rețete de fine dining folosind fasolea. Degustarea a fost făcută de comedianți celebri din România și, după ce au analizat atent gusturile și aspectul, aceștia au votat farfuria care le-a plăcut cel mai mult. Verdictul dat de ei a arătat ce echipă a câștigat, dar și cine a intrat la duel, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Tema de gătit din al șaptelea duel i-a speriat pe concurenții din sezonul 9 al show-ului „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a avut în sfârșit noroc și a marcat o victorie colosală, primind zece din cele unsprezece, după ce a părut că este „abonat” la dueluri. În timp ce echipa verde s-a putut odihni puțin, echipa mov și cea albastră au intrat la duel.

„Dragii mei, tema o să fie una foarte ușoară. Uitați de fasole, avem o altă temă cu care să vă spălați de păcate. Salate! Dar salatele se pot face calde sau reci, simple sau complexe. Chefii vor inventivitate, vor să fie surprinși, vor să vadă munca voastră în farfurie, vor să vadă gustul vostru în farfurie. Am o veste proastă: aveți la dispoziție doar 45 de minute”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor, spre marea surpriză a tuturor.

Concurenții din echipa mov de la chefi la cutite

Concurenții din echipa mov s-au duelat cu cei din echipa albastră

Totuși, timp de trei minute, concurenții intrați la duel au avut șansa de-a se uita prin cămara „Chefi la cuțite”, în căutare de idei sau inspirație.

Așa cum chiar cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu a explicat, proba este pe cât de simplă, pe atât de dificilă. Tema de gătit din al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” nu a părut să bucure pe nimeni, semn că urmează o probă cu emoții uriașe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Verdictul la care nimeni nu se aștepta! Ce echipă a câștigat al șaptelea battle cu un scor... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Surpriză uriașă de la degustare, după al șaptelea duel. Ce farfurie a aplaudat chef Scărlă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x