Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle. Ce au fost puși chefii să facă

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce probă a pregătit pentru ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Când au auzit ce îi așteaptă, chefilor nu le-a venit să creadă.

Colaj cu Gina Pistol și cei trei jurați Chefi la cuțite în bucătăria emisiunii Galerie
Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce probă a pregătit pentru ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

După ce în ediția trecută cei din echipa gri l-au pierdut pe Andrea Sabini, concurenții în frunte cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce proba le-a pregătit Gina Pistol de data aceasta, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Surpriza a fost mare pentru toți atunci când Gina Pistol a dat vestea.

Gina Pistol a anunțat ce surprize aduce cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Chefii s-au mirat când au aflat ce trebuie să facă înainte

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu echipele lor în bucătărie pentru a afla ce probă de gătit le-a pregătit de data aceasta Gina Pistol. Totuși, când îndrăgita prezentatoare și-a făcut apariția și a început să dea detalii, emoțiile au fost înlocuite de panică.

Când Florin Dumitrescu a întrebat dacă le-a pregătit ghicitoare sau ceva de făcut, Gina Pistol a dat vestea la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

„Nici una, nici alta astăzi. E mult mai grea de atât. E ceea ce nu vă place vouă deloc: roata! Dar să știți că nu facem ca de obicei, ci fiecare învârte de 3 ori și fiecare își ia ingredientele lui”

„Asta e urâtă rău! Nu cred, ce urâtă e asta!”, a zis Sorin Bontea, punându-și mâinile în cap.

„E mai rău. Roata este, după bandă, lucrul pe care îl urăsc cel mai mult”, a zis Florin Dumitrescu.

De data aceasta, degustarea este făcută de la Asociația femeilor motocicliste din România. După ce și-au făcut curaj, cei trei chefi au descoperit ce surprize le-a adus norocul, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, barză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune.

După ce și-au aflat ingredientele, chefii și concurenții s-au sfătuit pentru a putea să aleagă viitoarele preparate pentru cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Mesajul lui Florin Borșaru după prima eliminare din echipa gri. Ce a spus despre plecarea lui Andrea Sabini de la Chefi ... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică. Ce avantaj a ales și de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x