Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță a surprins cu un preparat neașteptat! Ce mâncare inedită a gătit chefilor

În ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am avut surpriza de a-l vedea pe celebrul cântăreț Costi Ioniță.

Costi Ioniță gătind la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Costi Ioniță a făcut senzație în edițai 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Artistul a dezvăluit faptul că, după succesul avut cu Valahia, a făcut prima trupă de manele din România, împreună cu Liviu Vârciu.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a decis să facă un pateu de spirulină.

Costi Ioniță a gătit pateu de spirulină în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Faptul că mă mențin într-o formă bună, și gândește-te că nu dorm, este fiindcă am renunțat la carne în urmă cu nouă ani. Fac și yoga, fac și sport în fiecare zi”, a recunoscut cântărețul, spre marea surpriză a tuturor.

Un detaliu cu adevărat surprinzător a fost atunci când celebrul Costi Ioniță a dezvăluit că și-a schimbat radical stilul de viață și tocmai acest lucru îl ajută să arate atât de bine.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi la proba pentru amuletă! Ce s-a întâmplat

După ce a terminat de gătit, concurentul a rostit o rugăciune de binecuvântare a preparatului și a explicat ce se întâmplă în corpul uman atunci când alegi să renunți complet la carne, dar și ce substanță periculoasă conțin cartofii prăjiți.

Costi Ioniță lângă cloșurile pregătite la chefi la cuțite

Costi Ioniță a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Chiar dacă a avut ceva emoții, Costi Ioniță a sperat că va reuși să-i surprindă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu ineditul său preparat.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Vrăjitoarea Melissa a ghicit în cărți și a făcut dezvăluiri neașteptate pentru jurați

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut show în bucătărie! Ce au gătit... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x