Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

Maria Elena Ballestero a venit în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă tradițională din Venezuela și concurenta i-a uimit pe toți cu dezvăluirile sale.

Maria Elena Ballestero gătind la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Maria Elena Ballestero a pregătit o rețetă din Venezuala și a făcut senzație la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Maria Elena Ballestero este specialist în comunicare, este din Venezuela și de ceva timp s-a stabilit în țara noastră. La zece ani distanță, aceasta a făcut eforturi pentru a deveni, în mod oficial, cetățean al acestei țări.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, frumoasa concurentă a ales să facă trei porții de pabellon criollo (orez cu vită, fasole neagră și banane), o mâncare tradițională în Venezuela.

Maria Elena Ballestero a pregătit o rețetă din Venezuela, în ediița 12 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Aceasta a mărturisit că motivul pentru care a venit în emisiune este acela de a-și reprezenta țara de origine.

„Am ajuns în primăvara anului 2002. Când m-am mutat în România nu știam decât niște cuvinte și expresii în limba română. Niciodată nu spuneam bine. Sunt mama a două fete, îmi place foarte mult să le răsfăț. Ele iubesc absolut fiecare ingredient sau fiecsare rețetă din Venezuela, ceea ce mă face să-mi crească sufletul. Ele sunt motivul principal pentru care am rădăcinile mele aici, în România. Când am venit în România am venit de Crăciun și peste tot pe unde mergeam ceream supă și primeam ciorbă, nu știam ce e ciorba. Mi se părea horror să am ceva acru și nu înțelegeam de ce trebuie să avem așa ceva. În ziua de astăzi prefer o ciorbă decât o supă. Am rămas în țara aceasta care m-a adoptat, între timp am devenit cetățean român, în 2012, am obținut cetățenia după ce am învățat foarte mult noțiuni de geografie, istorie, cultură și mai ales, Constituția României. Trebuia să știm imnul național, la cultură generală ne-au întrebat inclusiv ce sunt papanașii. Sunt îndrăgostită de munți, de Carpați. Îmi plac mult iile, am un mare respect pentru lucrul făcut manual. Și le port cu multă mândrie. Când am luat cetățenia m-am îmbrăcat în ie și am dat o petrecere cu mâncare românească, a fost o bucurie atât de mare”, a dezvăluit concurenta, în timp ce și-a pregătit rețeta.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut

Extrem de emoționată, Maria Elena Ballestero a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

„Am fost căsătorită cu un cetățean român, am două fete frumoase”, a mărturisit concurenta care i-a impresionat pe jurați cu discursul său perfect în limba română. Povestea femeii i-a impresionat din plin pe jurați și aceștia au aflat detalii surprinzătoare.

Maria Elena Ballestero a vândut tot ce avea în Venezuela în anul 2013, acesta fiind și anul în care și-a vizitat țara pentru ultima oară. Din cauza situației de acolo, aceasta și întreaga sa familie a emigrat.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi la proba pentru amuletă! Ce s-a întâmplat

Pentru farfuria pe care a pregătit-o, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi la proba pentru amuletă! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Gabriel Neamu a vrut să arate că și bărbații pot găti prăjituri! Rețeta a impresionat d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x