Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Banda de foc a decis ce echipe intră la duel. Verdictul i-a surprins pe toți

Surpriza a fost mare atunci când banda de foc a dezvăluit ce echipe intră la duel, după al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

sorin bontea si concurentii din echipa verde de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
După cel de-al nouălea battle, echipele de la „Chefi la cuțite” au așteptat să descopere cine intră la duel | Antena 1

Emoțiile au fost uriașe în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit în cel de-al nouălea battle și apoi au așteptat verdictul adus de banda de foc.

De data aceasta, cei care au degustat și au oferit puncte au fost artiștii de circ. După ce au analizat atent gustul și aspectul, aceștia au decis ce farfurie i-a impresionat cel mai mult.

Ce echipe intră la duel, după al nouălea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

În ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a câștigat dreptul de-a alege cu ce ingredient gătește, după ce concurenta din echipa sa a făcut senzație la proba de îndemânare.

Liderul echipei furculițelor și-a ales varza și a gătit ribeye cu piure și sos de gorgonzola.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

Cătălin Scărlătescu a ales să facă risotto de conopidă cu conopidă la grătar și conopidă făcută sub formă de șnițel, o farfurie destul de simplă în opinia rivalilor săi. Florin Dumitrescu a ales să folosească bucățile de broccoli date de Sorin Bontea pentru a pregăti o porție de penne al forno cu sos bechamel și icre de somon.

Florin Dumitrescu și echipa albastră la chefi la cutite

Florin Dumitrescu și echipa albastră au avut emoții mari

După ce au degustat atent farfuriile, artiștii de circ au votat ce preparat i-a impresionat cel mai mult. Surpriza a fost mare atunci când tabela punctelor a arătat egalitate între chefi! Acest lucru înseamnă că toate cele trei echipe vor intra la un duel ce se anunță plin de surprize.

Așa cum era de așteptat, vestea a adus un iemns val de liniște în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Artiștii de circ au analizat farfuriile concurenților. Ce l-a enervat pe Scărlătescu la de... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x