Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Degustare cu scântei. Ce au descoperit chefii în farfuriile concurenților intrați la duel

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a degusta farfuriile pregătite de concurenții intrați la duel, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile dueliștilor din ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o temă de gătit complet neașteptată, dar și o mini probă surprinzătoare, câștigată de Sorin Bontea.

Acesta a pregătit ribeye cu piure de varză și sos de gorgonzola, Florin Dumiterscu a făcut penne al forno cu pește, broccoli, sos bechamel și icre de somon. Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-un risotto cu conopidă, servit alături de șnițele de conopidă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile intrate la duel în ediția 38 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Artiștii de circ au făcut degustarea și, după ce au analizat atent preparatele, au ales farfuria care le-a plăcut cel mai mult. Banda de foc a mers și a adus în bucătărie un rezultat complet neașteptat. Sorin Bontea a obținut trei puncte, în timp ce rivalii săi au primit fiecare câte patru puncte, dintr-un total de unsprezece puncte. Asta a dus, în mod inevital, la un duel dificil, cu toți concurenții.

Chiar înainte de a afla tema probei individuale, între Elena Matei și Ștefan Borleanu s-a iscat o ceartă și un schimb acid de replici, spre marea surprindere a tuturor. Echipa albastră a fost acuzată că fraternizează cu cea mov pentru a „lovi” în verzii lui Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

După ce au extras un bilet din bolul adus de Irina Fodor, fiecare duelist a ales o țară de sub cloșuri pentru un concurent dintr-o altă echipă. Astfel, în funcție de specificul sau țara primită, fiecare bucătar a trebuie să pregătească o rețetă cât mai rafinată. La finalul timpului alocat probei, banda a mers și a trimis farfuriile la degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut surprize la degustare

Aceștia au analizat atent farfuriile dueliștilor din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și au acordat puncte.

Dorin Voiasciuc a ales să facă o rețetă de chifteluțe napate în sos, cu piure de cartofi, pentru a reprezenta România. Rikito Watanabe, simpaticul japonez de la „Chefi la cuțite”, a făcut fritto misto de pește cu sos de langustine și tarhon, creveți, calamar și scoici Saint Jacques, o rețetă despre care a sperat că va reflecta din plin bucătăria franceză. Acesta a fost momentul în care crusta panko l-a enervat la culme pe Scărlătescu, fiindcă în opinia sa, aceasta nu are legătură cu Franța. Supărat a fost și Florin Dumitrescu, atunci când a găsit Saint Jacques, un ingredient extrem de fin, făcut în crustă pane.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victorina Matveev a zis că micul dejun cu fasole, cârnați ouă va reprezenta Marea Britanie. Prima farfurie care a fost pe placul chefilor a fost curry-ul Indian al lui Florin Revesz.

Ce farfurii au mai impresionat și ce farfurii au dezamăgit?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x