Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Gabriela Cristoiu e „gospodiva” care a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu

În ediția 25 din sezonul 9 am putut s-o cunoaștem pe Gabriela Cristoiu, o fană a emisiunii „Chefi la cuțite” care a decis să pregătească juraților o rețetă specială.

Gabriela Cristoiu gatind la chefi la cutite Galerie
Gabriela Cristoiu i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” | Antena 1

Tânăra în vârstă de 32 de ani este de meserie jurnalist și, ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a ales să facă o ciorbă de tăiței de casă cu inimi și pipote de pui, cu legume, borș și verdețuri.

Gabriela Cristoiu a explicat faptul că nu se consideră o gospodină în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o „gospodivă”, fiindcă nu este o mară fană a treburilor casnice, ci preferă să facă doar ceea ce este necesar.

Ce propunere a primit Gabriela Cristoiu de la Cătălin Scărlătescu, în ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Dornică încă de mică să fie independentă financiar, tânăra și-a deschis la vârsta de 24 de ani un atelier de făcut tot felul de accesorii și bijuterii. Nu s-a priceput foarte bine și a renunțat, apoi a încercat să își deschidă un lanț de cofetării. A dat faliment, apoi a înceercat să facă un atelier de modă. A făcut studii în domeniul croitoriei, dar nici acum nu a mers treaba foarte bine.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut show savuros! Jurații au râs cu lacrimi

După ce a terminat de gătit, tânăra a sperat că va reuși să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că, dacă nu va primi laude suficiente de la cei trei jurați, cel mai probabil se va lăsa de gătit și va angaja pe cineva să facă acest lucru în locul său. Apoi, extrem de emoționată, tânăra a așteptat cu sufletul la gură degustarea.

Se pare însă că excesul de verdeață i-a făcut pe chefi inițial să creadă că au de-a face cu o piftie, dar apoi și-au dat seama că au de-a face cu o ciorbă.

gabriela cristoiu gatind in bucataria chefi la cutite

Gabriela Cristoiu se consideră o „gospodivă”

Apoi, ușile s-au deschis și Gabriela Cristoiu și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta a povestit că a profesat câțiva ani ca jurnalist, apoi a ales să își încerce norocul cu tot felul de afaceri. Tânăra a luat și cursuri de actorie în speranța că actoria îi va „purta” mai mult noroc, dar deocamdată nu a primit încă un rol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu i-a propus să fie bucătăreasă pentru el, dacă este pasionată de gătit!

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Valentina Ioniță, „campioana la relații eșuate”, i-a uimit pe jurați cu viața sa demnă de film

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Valentina Ioniță, „campioana la relații eșuate”, i-a uimit pe jurați cu viața sa demnă... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut show savuros! Jurații au râs cu lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x