Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut show savuros! Jurații au râs cu lacrimi

În ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Andrei Ungureanu, un concurent cu totul și cu totul special. Tânărul suferă de sindromul Tourette și este un adevărat fenomen pe internet!

Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, gătind la chefi la cutite Galerie
Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut devăluiri uluitoare la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Andrei Ungureanu are un cont de TikTok unde aproximativ trei sute de mii de români îi urmăresc clipurile video cu mult interes. Practic, tânărul se filmează în viața de zi cu zi și arată, cu o sinceritate ieșită din comun, ce înseamnă să suferi de sindromul Tourette.

Pentru el, chiar și cele mai banale activități se pot transforma într-o adevărată provocare. Totuși, Andrei Ungureanu, tânărul care a făcut senzație la emisiunea „iUmor”, a găsit puterea să își transforme defectul într-o super putere!

Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut senzație în ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Mie îmi place să fac haz de necaz pe treaba asta fiindcă mă ajută cumva să trec mai ușor peste tulburare, decât să îmi plâng de milă. Doar că dacă am emoții ticurile devin mai puternice”, a dezvăluit tânărul.

Citește și: Povestea câştigătorului de la iUmor: Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta și-a propus să facă o ciorbă de perișoare. În timp ce a gătit totul, concurentul a dezvăluit faptul că are sindromul Tourette de la vârsta de șase ani, lucru ce se manifestă prin ticuri vocale și musculare, spasme involuntare și ticuri vulgare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a terminat de gătit, Andrei Ungureanu a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru rețeta sa de ciorbă de perișoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Valentina Ioniță, „campioana la relații eșuate”, i-a uimit pe jurați cu viața sa demnă de film

Apoi, ușile s-au deschis și concurentul s-a prezentat. Chefii au dorit să descopere mai multe detalii despre tânăr, despre afecțiunea sa și despre cum arată viața sa, zi de zi. Am aflat cum a reușit acesta să lucreze la un call center, cu ce situații neplăcute și prejudecăți s-a confruntat de-a lungul vieții, dar și cum a reușit să gătească!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au savurat din plin glumele și dezvăluirile făcute de Andrei Ungureanu și aproape că s-a râs cu lacrimi la masa jurizării, în ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La final, surpriza a fost mare atunci când tânărul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcamp!

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Tania Popa a făcut spectacol cu rețeta aleasă! Cătălin Scărlătescu a analizat totul cu lupa

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Gabriela Cristoiu e „gospodiva” care a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Sc... Florin Dumitrescu, lider în clasamentul amuletelor. Chef Silviu Nedelea, fostul cuțit de aur, în postura de jurat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x