Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Artiștii au jurizat farfuriile concurenților. Preparatul pe care chefii l-au scuipat, la degustare

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, jurizarea a fost făcută de artiști de la HaHaHa Production. Ce surpriză au trăit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la degustare?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din al zecelea battle de la „Chefi la cuțite” Galerie
Jurații au avut parte de o surpriză la degustare, în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit o temă de gătit complet surprinzătoare. Încă din audiții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut spectacol cu hitul „gogoși, cupcakes și Titu”!

Irina Fodor a decis să nu lase această piesă să treacă neobservată, așa că în cel de-al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele trebuie să facă gogoși, cupcakes și un preparat pe care l-ar putea întâlni în gară la Titu.

Jurizarea plină de surprize în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Șaizeci de minute au avut la dispoziție echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru a pregăti cele trei delicii culinare. Lucrurile s-au complicat și mai tare atunci când, pe la jumătatea probei, Florin Dumitescu a folosit o amuletă ca să impună rivalilor săi să facă schimb de bancuri de lucru.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Concurenții au încercat să facă față emoțiilor și să dea tot ce au avut mai bun, pentru a evita un nou duel și un nou risc de-a avea un concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”.

Când timpul de gătit s-a scurs, banda a mers și a trimis la degustare farfuriile. De data aceasta, în ediția 39 din sezonul 9, artiștii de la HaHaHa Production au fost cei care au degustat și au votat cea mai bună rețetă.

Cei de la HaHaHa Production la „Chefi la cuțite”

Cei de la HaHaHa Production au jurizat farfuriila la „Chefi la cuțite”

Între timp, în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dorit să guste preparatele pregătite de concurenții din echipele lor.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

Cartofii pregătiți de echipa verde a lui Sorin Bontea i s-au părut ciudați lui Florin Dumitrescu. Aparent, nici șnițelul din pulpă de pui nu a fost gătit îndeajuns de bine, lucru confirmat chiar și de către artiștii invitați să jurizeze. Surpriza a fost mare la farfuria uneia dintre echipe, căci unul dintre ingrediente (pate a choux) era crud, lucru ce l-a făcut pe Sorin Bontea să scuipe dumicatul.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Ce echipă a câștigat al zecelea battle. Banda de foc a schimbat clasamentul în ultimele mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x