Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Ce echipă a câștigat al zecelea battle. Banda de foc a schimbat clasamentul în ultimele momente

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când clasamentul votului s-a schimbat într-o secundă. Ce echipă a câștigat al zecelea battle?

Cele trei echipe au așteptat cu multe emoții verdictul adus de banda de foc, în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Antena 1

Al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost o provocare de zile mari pentru echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, tema de gătit a fost una ușoară, dar se pare că nu toți concurenții au reușit să se descurce la fel de bine. La final, după ce au degustat și au jurizat farfuriile, artiștii de la HaHaHa Production au decis ce echipă a câștigat al zecelea battle „Chefi la cuțite”.

Ce echipă a câștigat al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 25 mai 2021, Irina Fodor a anunțat că a venit momentul ca hitul inventat de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să devină un succes și în farfurie! Așa că, de data aceasta, cele trei echipe au fost nevoite să facă o farfurie cu „gogoși, cupcakes și...Titu”! Se pare că șnițelul a fost ingredientul ales de toate echipele ca fiind un simbol bun pentru gara din Titu.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Emoțiile au fost mari în bucătărie și am putut să vedem inclusiv cum Cătălin Scărlătescu se pierde cu firea și țipă la cuțitul său de aur, Alexandru Bădițoaia.

La finalul timpului de gătit, artiștii de la HaHaHa Production au degustat farfuriile și au votat farfuria care i-a impresionat cel mai mult. Emoționați, concurenții au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de banda de foc.

Cei de la HaHaHa Production la degustarea de la chefi la cutite

Cei de la HaHaHa Production au degustat farfuriile concurenților

La un moment dat, tabela cu punctajul anunța egalitate între toțui. Totuși, surpriza a fost mare atunci când ultimele farfurii au fost de culoare albastră și verdictul a fost mai mult decât evident.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

Cu șapte puncte din unsprezece, Florin Dumitrescu a câștigat al zecelea battle. Se pare că amuleta folosită în această ediție, chiar în minutul 30 al probei de gătit, a schimbat complet deznodământul acestei confruntări din bucătăria „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri