Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi

În ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Amedeo D’Ambrosio, un concurent care a reușit să îi supere pe cei trei jurați.

Amedeo D’Ambrosio a pregătit o rețetă de ravioli la „Chefi la cuțite”

Antena 1

În vârstă de 46 de ani, bărbatul este antreprenor și locuiește în Iași. Pasionat de gătit, acesta a dorit să se înscrie în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a experimenta și pentru a descoperi dacă are capacitatea de-a găti sub presiune.

Amedeo D’Ambrosio a primit mesaje speciale de la jurați în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Amedeo D’Ambrosio a decis să pregătească o rețetă de ravioli umplute cu fasole și scoici și o spumă de apă de scoici.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa chefilor

În timp ce gătea de zor, concurentul a dezvăluit mai multe detalii despre el și despre cum a ajuns să se stabilească în România.

„M-am născut la Salerno, din provincia Campania, un oraș din Italia, de lângă Napoli. Am stat până la 18 și apoi m-am mutat la Milano, unde am făcut facultatea. Apoi, de acolo, am început să călătoresc. Am încercat să merg în dreapta și în stânga, spre Asia și Sud America. Am locuit și în Vietnam, Salvador și Bolivia. Am venit apoi aici ca asă lucrez într-o firmă de call center, pentru mine era ceva nou. Am luat avionul și am plecat la Iași. În octombrie 2007 am fost dat afară. Am cumpărat zece calculatoare și am început, am făcut un call center. Ideea mea e că sunt prea inteligent. Mi-a plăcut foarte mult și m-am adaptat repede. Dacă sunt de 14 ani în România înseamnă ori că îmi place mult, ori că sunt masochist. Și nu sunt masochist. Viața e foarte simplă la Iași. Pasiunea pentru gătit a început în facultate, când stăteam cu niște animale, adică prietenii mei. Mâncau orice, în orice fel oribil. Atunci am zis că dacă vreau să mai trăiesc trebuie să dezvolt capacitatea de-a găti”, a dezvăluit concurentul, în timp ce și-a pregătit rețeta de ravioli.

După ce a terminat de gătit, Amedeo D’Ambrosio a așteptat cu multe emoții verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Nici nu bine au ridicat cloșurile că chefii au și început să facă glume și să se amuze copios pe seama detaliilor din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Apoi, ușile s-au deschis și Amedeo D’Ambrosio și-a făcut apariția în fața celor trei jurați din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Se pare însă că rețeta pregătită de concurent nu i-a impresionat pe chefi. Aceștia au considerat că lipsesc multe elemente din farfurie, precum un sos, o cantitate mai generoasă de ravioli și o prezentare mai frumoasă. Chiar dacă au fost supărați de ceea ce au găsit sub cloșuri și nu i-au dat cuțitele, concurentul a fost totuși apreciat pentru umor și pentru faptul că a fost extrem de simpatic! Înainte de verdict, chefii i-au scris pe foi chiar și mesaje speciale.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Nick din trupa N&D și fiica sa au făcut show delicios! Cum arată Andreea Marin, la... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa che...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Ultimele știri
x