Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi

În ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Amedeo D’Ambrosio, un concurent care a reușit să îi supere pe cei trei jurați.

Amedeo D’Ambrosio gatind in bucatarie chefi la cutite Galerie
Amedeo D’Ambrosio a pregătit o rețetă de ravioli la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În vârstă de 46 de ani, bărbatul este antreprenor și locuiește în Iași. Pasionat de gătit, acesta a dorit să se înscrie în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a experimenta și pentru a descoperi dacă are capacitatea de-a găti sub presiune.

Amedeo D’Ambrosio a primit mesaje speciale de la jurați în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Amedeo D’Ambrosio a decis să pregătească o rețetă de ravioli umplute cu fasole și scoici și o spumă de apă de scoici.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa chefilor

În timp ce gătea de zor, concurentul a dezvăluit mai multe detalii despre el și despre cum a ajuns să se stabilească în România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a terminat de gătit, Amedeo D’Ambrosio a așteptat cu multe emoții verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Nici nu bine au ridicat cloșurile că chefii au și început să facă glume și să se amuze copios pe seama detaliilor din farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Apoi, ușile s-au deschis și Amedeo D’Ambrosio și-a făcut apariția în fața celor trei jurați din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Se pare însă că rețeta pregătită de concurent nu i-a impresionat pe chefi. Aceștia au considerat că lipsesc multe elemente din farfurie, precum un sos, o cantitate mai generoasă de ravioli și o prezentare mai frumoasă. Chiar dacă au fost supărați de ceea ce au găsit sub cloșuri și nu i-au dat cuțitele, concurentul a fost totuși apreciat pentru umor și pentru faptul că a fost extrem de simpatic! Înainte de verdict, chefii i-au scris pe foi chiar și mesaje speciale.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Nick din trupa N&D și fiica sa au făcut show delicios! Cum arată Andreea Marin, la... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 26, oferită de Silviu Nedelea! Reacție neașteptată la masa che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x